Mega se ne plaši Zvezde!

Autor: Beta Beta
nedelja 22.02.2015.
07:45
Izvor: Beta

Crvenoj zvezdi će se u finalu Kupa Koraća suprotstaviti Mega Leks, ekipa koja je bila bolja od Svislajon Vršca u polufinalu.

abaliga.com
abaliga.com

Povezane vesti

Trener Mega Leksa Dejan Milojević rekao je danas da je njegov tim spremno ušao u meč sa Vršac Svislajonom u polufinalu završnog turnira Kupa Radivoja Koraća u Nišu, i da će njegovi košarkaši sutra u finalu biti rasterećeni.

"Shvatili smo ovaj meč maksimalno ozbiljno, što Metalac nije uradio u četvtfinalu i zato je izgubio. To je za nas bila velika opomena. Uveli smo ih u brzu igru sa velikim brojem poena i oni se tu nisu snašli", rekao je Milojević novinarima.

"Sutra ulazimo rasterećeno u finale, veliki uspeh je to što smo se drugi put uzastopno plasirali. Ne mislimo da smo bez šansi, ali se na jednu utakmicu nikad ne zna", rekao je Milojević.

Trener Svislajon Vršca Dušan Gvozdanić kazao je da je nastup njegove ekipe na završnom turniru bio uspešan.

"Drago mi je što smo ekipu predstavili na pravi način. Za nas je polufinale veliki uspeh. Oni nas uopšte nisu potcenili, pametno i agresivno su igrali, dobro odradjenim situacijama su rešavali sve. Dali smo sve od sebe. Nemam šta da zamerim igračima, čestitam im na ovom uspehu", rekao je Gvozdanić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja BAN9
Sunday, 22.02.2015
15:38

KK Crvena zvezda je zamrnuta i ne igra nigde, a to je nepobitna činjenica.