Mega ''pokazala zube'' Zvezdi, Delije već predlažu pojačanje za sledeću sezonu!

Autor: Darko Mitrović
utorak 06.06.2017.
21:52
Izvor: Sportske.net

Polufinalna serija plej-ofa počela je večeras utakmicom između Crvene zvezde i Mega Leksa u hali ''Aleksandar Nikolić''.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Prvo poluvreme donelo je zanimljivu borbu i odličan otpor ekipe Mega Leksa favorizovanoj Zvezdi, ali posle 20 minuta igre Radonjićev tim vodi sa 46-33.

Mega je tokom prve četvrtine uglavnom bila u blagoj prednosti, ali pri rezultatu 21:19 u njihovu korist doživeli su veliki hendikep, pošto je Sava Lešić nezgodno doskočio i za njega je ova utakmica najverovatnije završena.

Zvezda je potom preuzela vođstvo, ali su oslabljeni gosti još neko vreme uporno ''disali za vrat'' crveno-belima, u čijim redovima za sada blista Kuzmić sa 14 poena.

Na drugoj strani, istakao se Ognjen Jaramaz sa 12 poena, pa i ne čudi što pojedini Zvezdini navijači na Tviteru već priželjkuju da ga sledeće sezone vide u crveno-belom dresu.

U prilogu su najzanimljiviji komentari sa Tvitera tokom prvog poluvremena, a dodajmo još i da utakmici prisustvuje i bivši košarkaš ova dva kluba Vasilije Micić, kao i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Miloš Ninković.

--
-- -- -- --

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke