Mega počela pripreme, Milojević se oslanja na mladost i talenat

Autor: Beta Beta
ponedeljak 07.08.2017.
17:09
Izvor: Beta

Košarkaši Mege počeli su danas pripreme za novu sezonu, a trener Dejan Milojević je rekao da će njegova ekipa ponovo biti veoma mlada i talentovana.

bcmegabasket.net
bcmegabasket.net

Povezane vesti

Prvog dana priprema prisustvovali su Nikola Rebić, Kostja Mušidi i Nemanja Kapetanović, koji su tu bili i prošle sezone, kao i pojačanje Stefan Fundić i Mihailo Jovičić iz omladinskog pogona.

"Najbitnije je da smo počeli sa pripremama za novu sezonu. Sigurno je da ćemo i u narednoj sezoni imati vrlo mladu i talentovanu ekipu. Kada se kompletiramo i kroz neke kontrolne mečeve, imaćemo jasniju sliku o mogućnostima tima", rekao je Milojević na okupljanju.

Ostali igrači će se naknadno priključiti ekipi, Ognjen Čarapić pošto se oporavi od poverde, mladi reprezentativac Nikola Mišković i Dilan Enis. Vlatko Čančar je sa selekcijom Slovenije, Aleksandar Lazić sa BiH, dok je Goga Bitadze sa Gruzijom.

Pored Dejana Milojevića, stručni štab Mege će naredne sezone činiti pomoćnici Vule Avdalović, Veselin Petrović i Bojan Ljubojević, kondicioni trener Marko Sekulić, fizioterapeut Miloš Savić i lekar Boris Ukropina.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke