Mega pobedila Partizan u trci za supertalentovanim košarkašem?

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 04.09.2016.
19:14
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Mega Leks na pragu je angažovanja još jednog odličnog pojačanja!

fibaeurope.com
fibaeurope.com

Povezane vesti

Mega se "zahuktava" kako su u trenanžnom procesu već neko vreme, a do juče su na pripremnim utakmicama ostvarili sve pobede.

Sinoć su odmerili snage sa turskim Bešiktašom, ali je ekipa za koju od nedavno nastupa naš Vladimir Štimac ipak uspela da trijumfuje.

Srpski košarkaš koji je nedavno napustio Crvenu Zvezdu i preselio se u redove istanbulske ekipe, odigrao je odličan meč protiv izabranika Dejana Milojevića, a nešto više o tome pročitajte OVDE.

Mega već sada ima sasvim solidan roster, pun mladih i veoma perspektivnih košarkaša, a njima bi sada mogao da se priključi i jedan od najvećih potencijala crnogorske košarke.

U pitanju je plejmejker Budućnosti Ognjen Čarapić, koji je u "Morači" postao višak nakon angažovanja Nemanje Gordića i Markusa Vilijamsa, kao i mladog Petra Popovića koji je u Podogricu stigao upravo iz Mege.

Čarapić ima 18 godina, a na nedavno okončanom U18 šampionatu Evrope, za selekcije iz  B divizije, bio je nominovan za najkorisnijeg igrača turnira.

Mladi košarkaš je minule sezone u dresu Budućnosti odigrao 12 utakmica u ABA ligi, a ubeležio je i sedam nastupa u Evrokupu.

Ovog leta se po medijima provlačila i informacija da je Čarapić bio na listi želja Partizana, sada će se ipak preseliti u Srbiju, ali ne u redove beogradskih "crno-belih", već u redove atkuelnog osvajača Kupa Radivoja Koraća, ekipu Mega Leksa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paul Maclean
Sunday, 04.09.2016
20:08

Ha ha ha red krivaca partizana je sve duzi pored Vucica,Covica,Djilasa, Radonje tu su Misko i Milojevic