Mega osokoljena pobedom, okreće se Partizanu

Autor: Beta Beta
utorak 09.05.2017.
23:22
Izvor: Beta

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da je njegova ekipa večeras protiv Spartaka ostvarila važnu pobedu u Superligi.

Beta/SašaĐorđević/Ds
Beta/SašaĐorđević/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Mege pobedili su večeras u Subotici domaći Spartak sa 88:72, u šestom kolu Superlige Srbije i ostvarili treću pobedu.

"Bitna pobeda za nas. Spartak je pokazao da je neugodna ekipa na svom terenu, pobedio je Borac, namučio Partizan, protiv Zvezde odigrao sasvim solidnu utakmicu. Znali smo da nas ne očekuje lak posao što se videlo u prvom poluvremenu kada smo se mučili.

U drugom poluvremenu smo došli do svoje igre i na kraju zasluženo pobedili. Očekuje nas serija utakmica na domaćem terenu gde igramo tri puta zaredom, trebamo što pre da se podignemo i počnemo da pobedjujemo",
rekao je Milojević za klupski sajt.

Košarkaš Mege Đorđe Simeunović rekao je da se nada da će ekipa u nastavku Superlige pokazati bolju igru.

"Posle jako neugodnog poraza protiv Dinamika ovo je bila veoma bitna utakmica za nas da se podignemo pre svega na psihološkom planu. Spartak je pokazao zašto je jedna od najboljih ekipa u KLS-u. Želeo bih da čestitam igračima obe ekipe. Nas očekuje teška utakmica protiv Partizana. Nadam se da ćemo se pokazati u daleko boljem svetlu u nastavku Super lige", naveo je Simeunović.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Nikola12
Tuesday, 09.05.2017
23:32

Nema mi mrznijeg covjeka od ovog milojevica svaki put protiv partizana kad igraju pusti ih stvarno sramota.