Mega neće odustati, Zvezda bi do druge pobede (20:00)

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 30.04.2016.
12:48
Izvor: Sportske.net

Večeras se od 20 časova igra druga utakmica finalne serije ABA lige, Crvena zvezda je ponovo domaćin.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

1:0 je u seriji za Crvenu zvezdu, ekipa Dejana Radonjića je u prvom meču slavila protiv znatno oslabljene ekipe Mega Leksa sa 95:88.

I večeras će Mega Leks biti oslabljen, igraće definitivno bez četiri igrača, Aranitovića, Jaramaza, Pavlovića i Kabe, dok je slučaj sa Timijem Luvavuom još uvek neizvestan. Timoti je trenirao smanjenim intenzitetom, ali i dalje nije 100% spreman.

Najverovatnije će ga Dejan Milojević 'odmarati' i ovu utakmicu, čak i da bude u sastavu pitanje je koliko će biti u stanju da pomogne svojim klupskim drugovima.

"Pokušaćemo da izvučemo pouke iz poraza i da ispravimo greške u ovom kratkom roku.

Moramo da odigramo daleko bolje i pre svega agresivnije u odbrani, kako bismo došli do pobede i rezultata 1:1 pred selidbu serije u Sremsku Mitrovicu"
, rekao je Dejan Milojević, trener Mege.

Sa druge strane, i Dejan Radonjić ima problema, Nemanja Dangubić je u prvom meču zaradio povredu, pitanje je koliko je ozbiljna povreda. Sa ostalim igračima nema problema, svi su spremni da se suprostave Megi.

Dakle, Zvezda vodi, ali Mega nam je pokazala nebrojano puta i ove sezone da je nikada ne treba otpisivati.

Počinje od 20 časova, igra se u hali "Aleksandar Nikolić".


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Trener u romingu
Saturday, 30.04.2016
14:11

Ko god da pobedi,biće uživanje gledati dva kluba stožera Srbske Reprezentaciju što se tiče igrača... uz naravno FMP....mečevi dva kluba gde je jedini pravi i sportski naboj tamo gde i treba..na terenu...sudar dva vrhunska i civilizovana trenera Radonjića i Milojevića...

avatar
Kle(vers)o(n)!!!
Saturday, 30.04.2016
23:55

Sve sama elita fmp odnosno crvena zvezda telekom,crvena zvezda zeleznicar i Mega Leks.Klubovi koji nemaju istoriju ni navijace.