Mega Leks - Nema predaje u Strazburu

Autor: Beta Beta
utorak 15.11.2016.
13:49
Izvor: Beta

Košarkaš Mega Leksa Stefan Glogovac rekao je danas da je Strazbur jedna od najjačih ekipa u Grupi D u Ligi šampiona, ali da će njegova ekipa u predstojećoj utakmici tražiti šansu za pobedu.

Mega Leks/Ivica Veselinov
Mega Leks/Ivica Veselinov

Povezane vesti

Košarkaši Mege igraju u sredu od 20.30 u Francuskoj protiv Strazbura, utakmicu petog kola Grupe D u Ligi šampiona.

"Strazbur je jedna od najjačih ekipa u našoj grupi i biće veoma teško igrati na njihovom terenu, ali ćemo potražiti svoju šansu za trijumf. Uz dobru timsku odbranu i zalaganje na terenu, verujem da možemo da odigramo dobar meč, a ako nam se ukaže šansa za pobedu, nadam se da ćemo je iskoristiti", rekao je Glogovac za sajt Mege.

To će biti druga utakmica Glogovca ove sezone, pošto se oporavio od povrede zadobijene na pripremama. On je prošlog petka igrao protiv Igokee (87:84) i za 10 minuta postigao je osam poena.

"Odlično sam se osećao na svom debiju u dresu Mege, pre svega zato što smo ostvarili veoma važnu pobedu protiv jake ekipe u gostima. Funkcionisali smo kao tim, igrali jaku odbranu, što je i recept za predstojeće mečeve", rekao je Glogovac.

Trener Mege Dejan Milojević u sutrašnjoj utakmici neće moći da računa na povređene Radosava Spasojevića, Ognjena Čarapića i Marka Tejića.

"Očekuje nas jako teška utakmica. Strazbur je jedna od najboljih ekipa u našoj grupi koja je dugo godina igrala Evroligu. U usponu smo forme, želimo da odigramo najbolje što možemo i da vidimo gde smo u odnosu na najbolje evropske ekipe", rekao je Milojević.

U Grupi D Mega ima pobedu i tri poraza, a Strazbur ima skor od po dve pobede i poraza.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke