Mega Leks - Dokaz da vredan rad donosi rezultat

Autor: Beta Beta
sreda 27.01.2016.
16:28
Izvor: Beta

Košarkaš Mega Leksa Alfa Kaba rekao je danas da ga dobri rezultati njegove ekipe u Jadranskoj ligi nisu iznenadili i dodao da bi bilo lepo da već u meču protiv Cedevite obezbedi plasman u plej-of.

aba-liga.com/UnionOlimpija/AlešFevžer
aba-liga.com/UnionOlimpija/AlešFevžer

Povezane vesti

Mega je trenutno četvrta na tabeli regionalnog takmičenja sa 14 pobeda i sedam poraza i vrlo blizu je plasmana u plej-of.

"Iako smo vrlo mlada ekipa, odmah sam video da imamo veoma talentovane igrače i odličan tim. Od starta smo sjajno radili na treninzima i videlo se da posedujemo timsku hemiju koja je neophodna za uspehe. Možda nisam očekivao baš ovoliko dobre rezultate, ali me svakako nisu u potpunosti iznenadili", rekao je Kaba za sajt Jadranske lige.

U narednom kolu Mega gostuje Cedeviti.

"Očekujem da nastavimo sa pobedama. Uvek se fokusiramo na sledeću utakmicu, korak po korak, i taj način razmišljanja nam je izmedju ostalog, i doneo sadašnji rezultat. Nedostaje nam još jedna pobeda da i matematički obezbedimo plasman u plej-of i bilo bi izuzetno lepo da to učinimo protiv dobre evroligaške ekipe kakva je Cedevita", naveo je Kaba.

Kaba je propustio početak sezone zbog povrede, tako da je prvu utakmice odigrao tek u 11. kolu, ali je od tada veoma bitan igrač u ekipi Dejana Milojevića.

"To što je trener Dejan Milojević igrao na sličnoj poziciji tokom svoje igračke karijere je veliki plus na treninzima. Jako mnogo saveta mi je do sada dao koji su mi izuzetno koristili. Svaki put kad vidi da nešto treba da promenim ili unapredim u igri, on reaguje. Milojević je bio veliki igrač i zna kako treba da se postavi prema nama, a svaki njegov savet je dragocen", rekao je Kaba.

Centar Mege je ocenio da je Jadranska liga veoma kvalitetna.

"Igra se potpuno drugačije nego u Francuskoj. Imamo lepu podršku u Sremskoj Mitrovici, a volim i da igram na vrućim gostujućim terenima jer smatram da tako brže sazrevamo kao tim i stičemo potrebno iskustvo", kazao je Kaba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke