Mega dobija veliko pojačanje?

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 08.01.2017.
10:54
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Mega Leks mogao bi da dobije ozbiljno pojačanje za drugi deo sezone ukoliko se pisanja specijalizovanog portala "Eurohoops" pokažu tačnim.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Ekipa Dejana Milojevića mogla bi da dobije ozbiljno pojačanje za drugi deo sezone, pošto je specijalizovani portal "Eurohoops" najavio povratak Nikole Ivanovića (22, 190 cm) u Sremsku Mitrovicu.

Crnogorski internacionalac navodno bi mogao da se vrati u Mega Leks i u nastavku sezone kao pozajmljen igrač AEK-a pomogne ekipi Dejana Milojevića.

Radi se o momku koji je prethodnog leta upravo iz redova Mega Leksa otišao put Atine gde mu nije pruženo dovoljno prostora da dokaže svoj kvalitet.

Jure Zdovc u FIBA Ligi šampiona ne daje Nikoli Ivanoviću više od 20 minuta po meču, dok ga u grčkom šampionatu koristi nešto više, ali brojke nisu na zadovoljavajućem nivou.

Bivši košarkaš Mega Leksa prosečno beleži 6.4 poena, 3.1 asistenciju i 1.5 skokova u grčkom šampionatu, dok u FIBA Ligi šampiona ima prosek od 5.4 poena, 1.1 asistenciju i 1.2 skoka.

Kada se tome doda podatak da je AEK angažovao Donija Mekgrata jasno je da za Nikolu Ivanovića u nastavku sezone neće biti previše prostora u atinskom sastavu.

Nije tajna da Megi škripi na bekovskim pozicijama, a samo Ognjen Jaramaz u ulozi plejmejkera uspeva da napravi kakav-takav kontinuitet.

Zbog toga bi povratak Nikole Ivanovića bio od velikog značaja za tim Dejana Milojevića koji u tekućoj sezoni ima velikih problema u ABA ligi i nalazi se u donjem delu tabele.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
babaroga
Sunday, 08.01.2017
17:04

Ma dajte ljudi. Kako 20 minuta po mecu nije dovoljno da pokaze talenat? Koliko bi mu trebalo to?

avatar
Sunday, 08.01.2017
16:38

Napisali ste da mu u klubu nije dato dovoljno prostora a odma' ispod da mu trener (Zdovc) daje 20min. po meču? U prevodu dobio je priliku ali je nije iskoristio....

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Sunday, 08.01.2017
12:01

Ispala jedna, tako mu i treba.

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 08.01.2017
17:53

Zbog cega ispala? Jel igrao nekad za Partizan? Mi smo mu ponudili ugovor, Misko mu predlozio Megu zbog Milojevica i zbog toga sto ce se uklopiti odlicno u roster, decko prihvatio Megu, nema ljutnje, sta sad treba na svakog igraca koji nas odbije da se ljutimo. Nije ti ovo igrica, pa ko ti ponudis nekom igracu ugovor, da drugi klubovi nesmeju.

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 08.01.2017
20:04

Jeste da nam je trebao svaki igrac, ali to ga ne obavezuje da mora da potpise ugovor sa nama, jer nam gori pod nogama, budimo realni.

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Sunday, 08.01.2017
18:37

Smeju, nije da ne smeju, ali tad nam je trebao svaki igrac, nije morao cak ni da bude dobar, jedva smo uspeli da skrpimo tim.