Mega desetkovana i u Zagrebu! Kako protiv fantastičnog Žižića?

Autor: Beta Beta
ponedeljak 12.12.2016.
10:05
Izvor: Beta

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da njegov tim ima problema sa povredama u seriji gostovanja, ali da će se potruditi da sutra pobedi Cibonu u Ligi šampiona.

basketballcl.com
basketballcl.com

Povezane vesti

Mega će bez povređenog Kabe i bolesnog Mušidija gostovati Ciboni u devetom kolu Grupe D Lige šampiona. Oba kluba imaju po dve pobede i šest poraza.

"Nalazimo se u seriji gostovanja i pri tome imamo zdravstvenih problema zbog kojih neće igrati Alfa Kaba i Kostja Mušidi. Prethodno smo izgubili za nas veoma bitan meč u Skoplju protiv Karpoša, a već nas očekuje put u Zagreb", rekao je Milojević za klupski sajt.

Milojević je ocenio da je Cibona "vrlo kvalitetna" ekipa, koju predvodi "fantastični" Ante Žižić.

"Igrali smo sa njima dva puta ove sezone i znamo šta nas očekuje. Moraćemo da odigramo daleko kvalitetnije u odnosu na prethodne mečeve. Bitno je da pronađemo način da branimo Žižića bolje nego što smo to uradili u poslednjem meču u Mitrovici. Ako to uspemo, verujem da možemo da se borimo za pobedu, koja bi nam puno značila za samopouzdanje", kazao je Milojević.

Košarkaš Mege Stefan Glogovac je naveo da se dve ekipe dobro poznaju i da je Cibona veoma kvalitetan tim.

"Pokušaćemo da zaustavimo njihove najbolje igrače, Žižića i Željka Šakića, čime bi znatno povećali šanse za pobedu. Imamo problema sa povredama, ali to ne sme da nas zaustavi već dodatno da nas motiviše da damo sve od sebe i pokušamo da pobedimo u Zagrebu", izjavio je Glogovac.

Utakmica će se igrati u sredu od 20.30 u Zagrebu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke