Mega brusi formu u 'Švici', generalka sa Karšijakom

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 16.09.2015.
11:15
Izvor: Sportske.net

Učešćem na međunarodnom turniru u Kraljevu košarkaši Mega Leksa ušli su u završnu fazu priprema za novu sezonu koje će biti finiširane brušenjem forme u Švajcarskoj.

bcmegabasket.net
bcmegabasket.net

Povezane vesti

Košarkaški Mega Leksa zauzeli su drugo mesto na prvom međunarodnom "Mega Leks Kupu" odražnom u Kraljevu tokom prethodnog vikenda čime su zvanično započeli završnu fazu priprema za novu sezonu.

Poslednje dve nedelje priprema za iskušenja koja slede u regionalnom šampionatu izabranici Dejana Milojevića sprovešće u Švajcarskoj gde ih očekuju i dve kontrolne utakmice.

Oba meča biće odigrana u Friburgu, a protivnici Mega Leksa biće ekipe Monteja (17. septembar) i domaći Friburg (18. septembar).

Po povratku iz Švajcarske ekipu Dejana Milojevića očekuje generalna proba pred početak nove sezone. Protivnik će biti šampion Turske Pinar Karšijaka a meč je zakazan za 22. septembar i biće odigran u hali "Pinki" u Sremskoj Mitrovici.

Istog dana u gradu će biti organizovana promocija tima na kojoj će Mitrovčani imati priliku da se druže sa igračima Mega Leksa.

Prvu utakmicu u novoj sezoni regionalne ABA lige ekipa Mega Leksa odigraće 1. ili 2. oktobra protiv Crvene zvezde u hali "Pionir".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke