Matićevi 'Sokoli' angažovali iskusnog beka

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 28.10.2016.
18:50
Izvor: Sportske.net

Novajlija u regionalnoj košarkaškoj ligi još uvek pokušava da sklopi roster koji će izneti sezonu, a u tu svrhu u petak je angažovan iskusni hrvatski košarkaš.

Beta/ABAliga/KarposSokoli/IgorPanevski/Ds
Beta/ABAliga/KarposSokoli/IgorPanevski/Ds

Povezane vesti

Košarkaški klub Karpoš Sokoli iz Makedonije još uvek nije ostvario pobedu u ABA ligi, ali trener Siniša Matić i njegovi saradnici daju sve od sebe da novajlija u regionalnom šampionatu probije led.

Srpski stručnjak priznao je posle poraza od Partizana da atmosfera u svlačionici nije bila zadovoljavajuća zbog jednog od igrača, a potom su usledile nekolike promene angažovanje pojačanja.

Poslednje pojačanje Karpoša stiglo je u petak i reč je o hrvatskom košarkašu Goranu Vrbancu (32, 193 cm) koji igra na poziciji beka šutera i trebalo bi da pomogne svojim iskustvom ekipi koja debituje na regionalnoj sceni.

Hrvatski košarkaš ima bogato iskustvo igranja u regionalnoj ligi pošto je svojevremeno nosio dres Cibone, Zadra i Solnoka, a sa "Vukovima" iz Zagreba dva puta je osvojio titulu u Hrvatskoj i trofej u Kupu.

Karpoš Sokoli već su registrovali Vrbanca tako da će hrvatski bek biti na raspolaganju Siniši Matiću za duel sa Union Olimpijom koji makedonski sastav u ponedeljak igra na domaćem terenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke