Markus Vilijams zove 'Delije': "Podržite nas protiv Olimpije!"

Autor: Miloš Marković
četvrtak 09.10.2014.
11:09
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Crvene zvezde Telekom u subotu 11. oktobra u dvorani Pionir igraju meč trećeg kola ABA lige protiv ljubljanske Olimpije, sa početkom u 21 sat.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Obzirom da izabranici trenera Dejana Radonjića u prvom meču protiv Levskog imali su značajnu podršku sa tribina, crveno-beli košarkaši su složni su u oceni da će im za to biti neophodna pomoć publike.

Navijačima se obratio Markus Vilijams, novajlija koji je ostavio dobar utisak na startu sezone.

"Mislim da smo našim igrama na početku sezone zaslužili poverenje navijača. Zato ih pozivam da u što većem broju dođu u dvoranu i podrže nas u meču protiv Olimpije. Siguran sam da su i oni svesni koliku nam snagu daje njihova energija sa tribina i zato bih voleo da dvorana bude puna. Želimo da pobedom napravimo najbolju moguću uvertiru pred start Evrolige, a ova utakmica može da bude i dobar trening za navijače, da zagreju svoja grla i dlanove pred dolazak Galatasaraja.", poručio je navijačima Crvene zvezde Markus Vilijams, a prenosi klupski sajt.

Karte za utakmicu sa Olimpijom biće u prodaji od petka 10. oktobra u svim poslovnicama Eventima, dok će na dan utakmice ulaznice moći da se kupe i na biletarnici dvorane Pionir od 16 sati pa sve do početka meča.

Karte za tribine koštaju 330, a za parter 530 dinara. Za plavu i belu ložu potrebno je izdvojiti 730, a za ložu 930 dinara. Cena karte za počasna mesta tik uz teren (court seat) je 5030 dinara.

Ulaznice će u odnosu na duel sa Levskim biti skuplje za 30 dinara, razlog je humanitarnog karaktera zbog Dečije nedelje. Taj iznos od svake prodate karte biće prosleđen udruženju Prijatelji dece Beograda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke