Marković za vreme Igara našao novi klub!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 13.08.2016.
23:04
Izvor: Sportske.net

Srpski košarkaški reprezentativac Stefan Marković od naredne sezone nastupaće za ruski sastav iz Sankt Peterburga.

BETA/AP Photo/Michel Spingler
BETA/AP Photo/Michel Spingler

Povezane vesti

Većina košarkaških reprezentativaca Srbije rešavala je svoj klupski status pre polaska na Olimpijske igre u Rio de Žaneiru, ali se dogodilo da jedan od izabranika Saše Đorđevića nađe angažman za vreme trajanja Igara.

Večeras je potvrđeno da će dosadašnji član Unikahe Stefan Marković (28, 199 cm) karijeru nastaviti u ruskom Zenitu iz Sankt Peterburga.

Košarkaški klub Zenit potvrdio je tu informaciju na svom zavničnom "Tviter" nalogu, a vest da Stefan Marković stiže na zapadnu obalu Rusije okarakterisana je kao sjajna.

Srpski reprezentativac započeo je svoju profesionalnu karijeru u Atlasu, da bi potom u periodu od 2006. do 2010. godine branio boje Hemofarma, a onda se otisnuo u inostranstvo.

U prethodnih šest godina Stefan Marković je nastupao za Beneton, Valensiju, Banvit i Unikahu, a od naredne sezone gledaćemo ga u dresu Zenita koji igra u VTB ligi i Evrokupu.

Ukoliko ne dođe do novih odustajanja ili promena u rasporedu takmičenja, Stefan Marković bi na evropskom debiju za Zenit trebalo da igra protiv novog tima našeg selektora Aleksandra Đorđevića jer se Bajern nalazi u grupu sa Zenitom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 14.08.2016
08:21

I nije mu neki klub uopste...

avatar
Sad il\' nikad!
Sunday, 14.08.2016
13:32

Cekaj jel on Delija ili Grobar? Plasio sam se da nece doci kod nas :D Savrseno se uklapa u Radonjinu filozofiju : Ne ume kos da pogodi i izvanredan je u odbrani :D

avatar
Sad il\' nikad!
Sunday, 14.08.2016
14:49

On jeste vrlo solidan EL igrac ali nije ono sto nama treba. Vec imamo dobrog defanzivca i asistenta (Jovica) i sada nam treba jedan poenter tipa Pulen. Markovic bi bio promasaj zbog svog stila igre , Nedovic bi bio mnogo bolje resenje ali njemu izgleda ne pada napamet da se vrati u Zvezdu :)

avatar
Sunday, 14.08.2016
14:08

Ne znam za koga navija. Sto bi se plasio toga, decko je odlican igrac...

avatar
Sad il\' nikad!
Saturday, 13.08.2016
23:58

Kako to? Pa zar nece on u Real ili Fener. Ne znam kako neke novinare nije sramota zbog stvari kojih su pisali. A i sad mi je jasno zasto Markovic ne moze jos uvek da se poveze sa onim covekom sto je igrao na OKT-u.

avatar
Kle(vers)o(n)!!!
Saturday, 13.08.2016
23:20

Auu, pa to je bas lose,zasluzuje sigurno klub koji je mnogo veci od Zenita.