Marko Simonović MVP 15. kola ABA lige

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 28.12.2016.
00:07
Izvor: Sportske.net

Fantastičnom partijom u zagrebačkom "Domu Sportova" kojom je Crvenu zvezdu mt:s vodio do nove pobede Marko Simonović je zavredio zvanje najkorisnijeg igrača 15. kola u regionalnom šampionatu.

Sportske.net/StudioALTAI/NikolaKrstić
Sportske.net/StudioALTAI/NikolaKrstić

Povezane vesti

Krilni košarkaš Crvene zvezde mt:s Marko Simonović upisao je u nedelju još jednu sjajnu partiju u crveno-belom dresu kojom je dao ogroman doprinos u 15. uzastopnom trijumfu svog tima u regionalnoj ligi.

Crvena zvezda mt:s je kao gost savladala Cedevitu rezultatom 95:91, a najkorisniji igrač na utakmici bio je Marko Simonović sa 30 indeksiranih poena.

Marko Simonović je na parketu "Doma Sportova" proveo 31 minut i za to vreme postigao 27 poena (4/4 za dva i 4/9 za tri), upisao dve asistencije i isto toliko ukradenih lopti, a bio je nepogrešiv sa linije za slobodna bacanja (7/7).

Takva partija Zvezdinog "snajperiste" pomogla je ekipi da zabeleži pobedu na teškom gostovanju, a Marku Simonoviću je donela zvanje najkorisnijeg igrača 15. kola ABA lige.

Podsećamo da je pre Marka Simonovića još samo Ognjen Kuzmić iz redova aktuelnog šampiona uspeo da dođe do titule najkorisnijeg igrača jednog kola u regionalnom šampionatu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke