Marko Pecarski na Džordanovom kampu u Zagrebu

Autor: Beta Beta
sreda 02.03.2016.
16:24
Izvor: Beta

Mladi košarkaš Mega Leksa Marko Pecarski učestvovaće na prestižnom "Džordan brend klasiku" koji će se održati od 4. do 6. marta u Zagrebu, saopštila je danas Mega.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Pecarski, koji je ovog meseca napunio 16 godina, će na kampu u Zagrebu pokušati da se izbori za mesto na centralnoj manifestaciji "Džordan brend klasik" koja će biti održana u aprilu u Bruklinu.

Prošle godine na glavnom događaju u Bruklinu učestvovao je mladi igrač iz Mega Leksa Nikola Mišković.

Pecarski je sa juniorima Mega Leksa uspeo da se kvalifikuje na završni turnir juniorske Evrolige koji će se održati od 12. do 15. maja u Berlinu. On je na kvalifikacionom turniru u Rimu u proseku postizao 12,8 poena i imao 8,5 skokova.

On ove sezone u juniorskoj ligi Srbije u proseku postiže 17,2 poena i ima 10,8 skokova (indeks 25,5) za nešto manje od 28 minuta na terenu. Pecarski takođe igra i za kadete Mege gde za nešto više od 30 minuta po meču u kadetskoj ligi Srbije u proseku postiže 25,8 poena (64 odsto šut iz igre) i 13,9 skokova za ukupan indeks korisnosti 37,5.

Pecarski je dan pošto je proslavio 16. rodjendan bio u seniorskom sastavu Mege za utakmicu koja je 13. februara odigrana protiv Olimpije u 24. kolu Jadranske lige.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke