Marko Kešelj: ''Meč Zvezda - Olimpijakos će biti jedinstven!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 05.11.2014.
15:36
Izvor: Sportske.net

Bivši košarkaš Zvezde i Olimpijakosa, a odnedavno član Mega Vizure Marko Kešelj sa posebnim emocijama iščekuje spektakl u ''Areni''.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Naša najveća dvorana će u petak biti tesna da primi sve koji bi želeli uživo da prisustvuju duelu ''bratskih'' ekipa Crvene zvezde Telekom i Olimpijakosa, a jedan od onih koji bi silno želeo da bude deo tog događaja, ali ipak neće moći, svakako je Marko Kešelj.

S obzirom da je svim srcem nastupao za oba kluba, Kešelj nestrpljivo čeka petak i taj spektakl u ''Areni'', ali ipak neće moći da bude na licu mesta, jer se njegov aktuelni klub sprema za meč protiv podgoričke Budućnosti, koji je na programu dan kasnije.

U izjavi za poznati košarkaški sajt ''Eurohoops'', Kešelj objašnjava kakav nas događaj zapravo očekuje.

''Očekujem veliki spektakl u Beogradu i tužan sam što ću propustiti meč. Imao sam veliku želju da budem deo bratske atmosfere pošto su mi u srcu oba tima, naravno malo više Zvezda. Verujem da će svi uživati i da će meč biti jedinstven, a navijači će pružiti podršku i Olimpijakosu kako bi se njegovi igrači osećali kao kod kuće'', objašnjava Kešelj.

Podsetimo, Zvezda je od 15 časova pustila u prodaju i poslednji kontigent ulaznica i nema sumnje da će i one vrlo brzo biti rasprodate.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke