Marinković: "Koš protiv Olimpije jedan od najvažnijih u karijeri"

Autor: Beta Beta
sreda 19.10.2016.
15:30
Izvor: Beta

Košarkaš Partizana Vanja Marinković rekao je danas da ekipi prija dobar početak sezone u Jadranskoj ligi i da mu je pobedonosni koš protiv Olimpije jedan od najvažnijih i najdražih u seniorskoj karijeri.

aba-liga.com
aba-liga.com

Povezane vesti

Partizan je u nedelju u Beogradu pobedio Olimpiju sa 86:85, u petom kolu Jadranske lige, a pobedonosnu "trojku" postigao je Marinković, šest sekundi pre kraja utakimice.

"Imali smo spremnu akciju i dogovor je bio da se traži slobodan igrač. Usmerili su pažnju na (Vil) Hečera, ja sam se posle kretnje našao sam i dobio priliku da uputim šut koji ne bi mnogo vredeo da nismo uspeli da se odbranimo u poslednjih šest sekundi. Važan šut svakako, bilo je u mladjim kategorijama još važnih šuteva, ali u seniorskoj konkurenciji mi je ovo svakako jedan od najdražih i najvažnijih koševa", rekao je Marinković za sajt Jadranske lige.

Crno-beli su ostvarili svih pet pobeda u regionalnoj ligi na početku sezone.

"Od početka priprema smo se opredelili da nam je svaka sledeća utakmica najbitnija, tako se i pripremamo. Naravno, prija ovakav početak sezone, ali nemamo kada da se osvrćemo. Već nas očekuje meč u Nemačkoj i spremamo se za njega. Isto bismo razmišljali i da nam je skor bio drugačiji", naveo je on.

Upitan koje ekipe su glavni favoriti za osvajanje šampionske titule u Jadranskoj ligi, Marinković je naveo Budućnost, Crvenu zvezdu i Cedevitu.

On je dodao da ekipi mnogo znači podrška navijača.

"Teško je opisati koliko nam ta energija sa tribina znači. 'Mnogo' je blaga reč. To je odnos koji traje dugo i na koji smo svi ponosni. Oni nas podržavaju i kada je situacija na terenu dobra i kada nije. Ni sam ne znam koliko puta smo iz sebe izvukli dodatnu snagu uz pomoć huka sa tribina", rekao je Marinković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Aleksandar K
Wednesday, 19.10.2016
17:54

Hahaha to bilo za titulu

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 19.10.2016
15:35

Je l' to razlog za onakvo tvoje blesavljenje kad ste napravili grupni selfi na kojem su bili svi sem crnaca i Kenana? :-) Neka ta trojka bude prekretnica!

avatar
KO!
Wednesday, 19.10.2016
18:38
avatar
DONI SPALIO VESTICU
Thursday, 20.10.2016
13:50