Marina posle poraza: ''Igrale smo neinteligentno!''

Autor: Darko Mitrović
subota 20.02.2016.
21:10
Izvor: Sportske.net, kss.rs

Poraz od Ukrajine koji je naša reprezentacija doživela večeras dobra je opomena aktuelnim šampionkama Evrope za nastavak kvalifikacija za EP.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Kako smo i objavili tokom večeri, ženska košarkaška reprezentacija Srbije poražena je večeras u Kijevu od domaće Ukrajine rezultatom 78:75, i tako večerašnjim rivalkama prepustila vodeću poziciju u kvalifikacionoj Grupi D.

Posle meča, selektor našeg tima Marina Maljković je govorila o razlozima ovakvog epiloga i naglasila da se sada pobeda nad Nemačkom za četiri dana nameće kao imperativ.

''Nažalost, iako sam želela da izbegnemo ono dobro poznato u sportu da moramo da se spustimo na zemlju, to nije moglo da se izvede večeras. Objektivni problemi i izostanak Sonje Petrović na današnjoj utakmici su učinili svoje. Nismo igrale dobru košarku. Nismo igrale našu dobro prepoznatljivu košarku, koje se pribojava cela Evropa.

Nismo poštovale koncept naše igre. Desilo se šta se desilo. Znamo da smo ogroman motiv za sve reprezentacije. Cela hala se spustila da slavi pobedu Ukrajine.

I pored svih tih objektivnih problema koji su bili u pripremi za ovu utakmicu, mi smo večeras odigrali i košarkaški neinteligentno. Sada smo u situaciji da moramo da dobijemo Nemačku.

Očekujem da ostavimo po strani objektivne probleme i sa Sonjom Petrović u timu pobedimo Nemačku''
, izjavila je Maljković, a prenosi zvanični sajt KSS.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Sunday, 21.02.2016
11:54

glavu gore, nije strasno, neki poraz mora da se dozivi, bolje sada nego u Riju...:)