Mariću, odluči se!

Autor: Miloš Marković
četvrtak 12.02.2015.
14:02
Izvor: Sportske.net

Iskusni centar je dobio jasnu poruku od Duška Vujoševića.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Priče o povratku Aleksa Marića u redove Partizana su se zahuktale, izvesno je da crno-beli žele da angažuju iskusnog centra.

O tom je govorio i Duško Vujošević na konferenciji za medije u hali Pionir. Njegove reči i poziv Mariću da se odluči prenosi Mondo.

"Marićev menadžer uporno tvrdi da papir sa raskidom ugovora nije dobio. Ataman je zauzeo svoj stav, ali nije njegovo da izda ispisnicu. Meni je simptomatično i izaziva vrstu nedoumice to što je jedan broj medija, koji Partizanu ne žele dobro, taj dolazak najavio kao da je to sigurna i jako dobra stvar, za njega pre svega i da je Partizan jedino mesto gde on može da se vrati u košarkaški život. Tolika blagonaklonost je pre svega proizvod želje da se neko uspava i u snu prikolje", rekao je Vujošević.

Priče o interesovanju AEK-a nisu validne, negirao ih je Marićev menadžer, isto je uradio i Vujošević.

"Pod jedan, vodi se igra da on ne nastupi na Kupu kao član Partizana. Netačna je informacija da je dobio ponudu AEK-a, ne čini se ni logičnim, jer je AEK popunjen pod košem. Ne znam kakav je to manevar, ali očekujemo da se Marić do večeras izjasni, da li od momenta kada formalno postane slobodan, želi da postane član Partizana ili ne, pod ponuđenim uslovima. Tako da to još nije izvesno.“, istakao je Duško Vujošević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke