Maljković: "Želim da odigramo sa ludačkom energijom"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 27.06.2015.
17:00
Izvor: Sportske.net, kss.rs

Selektor ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković kazala je da će od svojih izabranica pre finalne utakmice na EP zahtevati da pokažu "ludačku" energiju koja ih je karakterisala u dosadašnjem toku turnira.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije u nedelju igra poslednji i najvažniji meč na Evropskom prvenstvu koje se održava u Mađarskoj i Rumuniji.

Najbolje srpske košarkašice sastaće se sa Francuskom u utakmici koja će odlučivati o novom prvaku Evrope a selektor Marina Maljković u subotu je rekla da protivničku ekipu poznaje u dušu i da zna šta čeka njene izabranice.

"Čeka nas izuzetan tim sa kvalitetnim pojedincima. Koriste najviše rotacija na turniru. To je tim koji najbolje poznajem, znam ih u dušu, ali i oni mene dosta dobro poznaju. Veliki su favoriti, s obzirom na kvalitet i snagu, ali ako se mi ujedinimo i odigramo kao protiv Turske, onda možemo svakoga da pobedimo, pa i strašne velesile u ženskoj košarci" rekla je Marljkovićeva.

Srbija je na putu do finala u eliminacionoj fazi savladala Tursku i Belorusiju a selektorka očekuje da njene košarkašice u finalu pokažu "ludačku" energiju koja ih je krasila do sada.

"Bićemo fokusirane i pametne. Želim da odigramo u našem stilu, sa našom 'ludačkom' energijom, pa da sačekamo kraj meča i onda možemo da se opustimo, jer smo to zaslužile" dodala je Maljkovićeva.

Finale Evropskog prvenstva za košarkašice igra se u Budimpešti u nedelju od 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 27.06.2015
19:17

Samo dajte sve od sebe, a rezultat kakav bude! Svejedno sutrašnji meč gledamo sa uživancijom i opuštanjem! :D

avatar
noname
Saturday, 27.06.2015
17:14

Mozete vi to !!!