Maljković dobio otkaz

  • 11. novembar 2011.

  • 18:46

  • Izvor: Sportske.net

Trofejni srpski stručnjak nije imao uspeha ove sezone, kako na reprezentativnom, tako i na klupskom planu. Loši rezultati u ruskom šampionatu danas su ga koštali posla u Lokomotivi iz Kubana.


Aktuelni selektor Slovenije Božidar Maljković izgubio je klupski angažman, koji je imao u ruskoj Lokomotivi iz Kubana.

Ruski klub odlučio je da se ''zahvali na saradnji'' srpskom stručnjaku, a kao razlog je naveden nezadovoljavajući trenutni plasman Lokomotive na sedmo mesto u domaćem šampionatu. Po mišljenju čelnika kluba, ovaj plasman nije u srazmeri sa njihovim ulaganjima u Lokomotivu.

Maljkoviću i dalje ostaje klupa slovenačke reprezentacije sa kojom se takođe nije proslavio na letošnjem EP u Litvaniji.


Komentari

blog comments powered by Disqus s

Digital Day

Kup Kralja kraljevskom klubu!

Pobedom nad Barselonom, Real Madrid je osvojio svoj 19. trofej Kupa Kralja. Najviše u svojim vitrinama imaju Barselona (26) i Atletiko Madrid (23).

19

Prva strana

Zvezda i Partizan - Kad je država Medići...

Kako smo se navikli da se država i njene sluge ponašaju kao srednjevekovne mecene? Zbog čega se samoupravljački koncept u sportu tretira kao beli medved? Da li je država pogrešno shvatila svoju ulogu i zbog čega je privatizacija Sveti gral?

Dalje...

Glas naroda

April - "Bure baruta"!

Mesec čiji prvi dan obeležavaju šale, srpsko društvo i državne institucije moraće da shvate vrlo ozbiljno jer se nalaze pred ispitom čiji nas ishod može zaviti u crno ali i pokazati u najboljem mogućem svetlu pred nama samima ali i pred svetom.

Dalje...