Maljković dobio otkaz

  • 11. novembar 2011.

  • 18:46

  • Izvor: Sportske.net

Trofejni srpski stručnjak nije imao uspeha ove sezone, kako na reprezentativnom, tako i na klupskom planu. Loši rezultati u ruskom šampionatu danas su ga koštali posla u Lokomotivi iz Kubana.


Aktuelni selektor Slovenije Božidar Maljković izgubio je klupski angažman, koji je imao u ruskoj Lokomotivi iz Kubana.

Ruski klub odlučio je da se ''zahvali na saradnji'' srpskom stručnjaku, a kao razlog je naveden nezadovoljavajući trenutni plasman Lokomotive na sedmo mesto u domaćem šampionatu. Po mišljenju čelnika kluba, ovaj plasman nije u srazmeri sa njihovim ulaganjima u Lokomotivu.

Maljkoviću i dalje ostaje klupa slovenačke reprezentacije sa kojom se takođe nije proslavio na letošnjem EP u Litvaniji.


Komentari

blog comments powered by Disqus s

Digital Day

Konor Vikam - Liverpulov prijatelj

Fudbaler Sanderlenda je jedini koji je u tekućoj sezoni uspeo da postigne gol i na 'Stamford Bridžu' i na 'Etihadu'. NJegovim golovima najviše su se obradovali navijači Liverpula.

1

U Fokusu

Barsa - Kad zaturiš svrhu...

Sigurno da Barselona nije izgubila kurs plovidbe preko noći. Takođe, dugo putovanje u susret plutajućoj santi ne mora da se završi katastrofom. Klub mora da definiše ono što želi i da se priseti da je na početku bila igra, pa tek onda naplata uspeha...

Dalje...

Prva strana

Zvezda i Partizan - Kad je država Medići...

Kako smo se navikli da se država i njene sluge ponašaju kao srednjevekovne mecene? Zbog čega se samoupravljački koncept u sportu tretira kao beli medved? Da li je država pogrešno shvatila svoju ulogu i zbog čega je privatizacija Sveti gral?

Dalje...