Malešević napustio Metalac!

Autor: Beta Beta
sreda 23.12.2015.
15:05
Izvor: Beta

Krilni igrač Nikola Malešević napustio je Metalac iz Valjeva, koji će večeras bez njega igrati protiv Igokee u Aleksandrovcu utakmicu 16. kola Jadranske lige.

aba-liga.com/Metalac Farmakom
aba-liga.com/Metalac Farmakom

Povezane vesti

Kako je agenciji Beta rečeno u klubu, Malešević odlazi u Rumuniju, gde će biti član Steaue iz Bukurešta. On je slobodan igrač s obzirom na to da Metalac njemu i ostalim prvotimcima duguje ugovorima zagarantovane plate.

Malešević je u ovoj sezoni za Metalac odigrao 14 utakmica, prosečno 25 minuta po meču, a postizao je 10,43 koševa. Uz centra Đorđa Majstorovića bio je najbolji igrač ekipe iz Valjeva, koju predvodi trener Vladimir Đokić.

Karijeru je počeo u rodnom Užicu, potom je igrao koledž košarku u SAD. Nije trejdovan u NBA 2013, pa je igrao u Poljskoj. U Valjevo je, na poziv Đokića, došao pred početak sezone 2014/2015, kada je Metalac uz specijalnu pozivnicu ušao u Jadransku ligu.

Metalac posle 15 kola ima skor pet pobeda i 10 poraza, pa se nalazi u "opasnoj zoni" ABA lige.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mihaBC
Wednesday, 23.12.2015
18:20

Pa ne mogu da verujem... Igrao sam ABA ligu Fantazy za 50 eura veceras i svakom timu mi je Malesevic :@ Pa zar nije mogao odigrati jos ovu utakmicu za oprostaj jbm mu zivot.... Od sada je na mojoj crnoj listi........