Makabi u seriji, pao i Hapoel!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 20.11.2016.
23:46
Izvor: Sportske.net

Bolji dani su pred "Ponosom Izraela", od dolaska novog trenera igraju sve bolje, nakon dva trijumfa u Evroligi dobili su i u domaćem šampionatu.

screenshot - Youtube.com
screenshot - Youtube.com

Povezane vesti

Derbi sedmog kola izraelske lige između Makabija iz Tel Aviva i Hapoela iz Jerusalima završen je pobedom evroligaša, rezultatom 85-83 (25-24, 17-22, 20-23, 23-14).

Izabranici Ramija Hadara vezali su tako treći trijumf u svim takmičenjima, nakon što su u Evroligi slavili protiv Fenerbahčea i Uniksa.

I treću tešku utakmicu su uspeli da dobiju, iako je tokom čitavog susreta bilo veoma neizvesno i izjednačeno.

Pobedu je doneo Džo Aleksander zakucavanjem u poslednjim sekundama utakmice. Kako je to izgledalo pogledajte na dnu teksta.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Di Džej Sili sa 17 poena, Gaudolk i Landesberg su dodali po 11, Soni Vims je meč završio sa 10 poena, bivši igrači Zvezde Mekel i Cirbes nisu imali zapaženiji ućinak.

U ekipi Amare Stodemajera, najbolji je bio Elijahu sa 14 poena, a pomenuti Stodemajer je upisao 13 poena, koliko je dao i Džerom Dajson. Bar Timor je meč završio sa 12 poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MAN RED
Monday, 21.11.2016
01:52

Dj Sili sećam se kad je igrao u mom Radničkom i nije valjao ahahaha i takođe naslov sa sportskih DJ došao da zavrti Kragujevac.