Majstorije iz "Pionira" preplavile Evroligin tviter!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 15.12.2016.
21:57
Izvor: Sportske.net

Kakvu je utakmicu odigrala ekipa Dejana Radonjića protiv Makabija najbolje pokazuje i način na koji Evroligin zvanični "Tviter" nalog ispratio dešavanja iz "Pionira".

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Nakon košarkaške rapsodije Crvene zvezde mt:s u duelu sa Makabijem iz Tel Aviva teško je izdvojiti poteze koji su beležili meč jer ih je bilo previše.

Timska igra crveno-belih bila je ključ večerašnjeg trijumfa ali su individualni potezi kao na traci završavali na Evroliginom tviter nalogu tokom utakmice.

Majstorije Nemanje Dangubića, Nejta Voltersa, Marka Simonovića, Stefana Jovića samo su neke od onih koje je večeras video krcati "Pionir".

Crvena zvezda mt:s nakon večerašnje pobede ima skor 5-7 u Evroligi, a narednu utakmicu igra u Pireju protiv Olimpijakosa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr_znate_koji
Friday, 16.12.2016
00:01

Zvezda je pravi hit u Evropi! Svi sa velikim postovanjem gledaju na srpski klub, svi su zadivljeni atmosferom u Beogradu. Jos samo drzava da shvati nemerljiv doprinos koji Zvezda daje Srpskoj kosarci. Nema boljeg ambasadora Srbije trenutno od Crvene Zvezde. Sramota je da drzava ne zeli da pomogne nasem klubu da konacno dovedemo jos jednog visokog igraca. Celu polusezonu igramo sa jednim centrom i sa kilavim Mitrovicem. Ovi rezultati koji postizemo u ovako teskoj situaciji su ogroman uspeh a slabo se u Srbiji o tome govori i slabo se paznje posvecuje.

avatar
Aleksej Alex Toskovic
Thursday, 15.12.2016
23:41

Ko će drugi?! :D