Magija 'Pionira' - Partizanov Amerikanac ne može da dočeka!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 19.09.2016.
17:08
Izvor: Sportske.net

Samo deset dana ostalo je do početka nove košarkaške sezone i prvih utakmica u regionalnoj ABA ligi, a Partizanov Amerikanac Frenk Robinson postavio je na "Instagram" fotografiju koja svedoči o euforiji koja se oseća unutar ekipe.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Nakon dve uzastopne sezone u kojoj nije osvojen nijedan trofej košarkaški klub Partizan NIS sa potpuno novim timom dočekuje nova iskušenja i borbe na četiri fronta.

Tokom leta je došlo do kompletnog renoviranja ekipe, a među igračima koji su pojačali crno-bele nalazi se i Amerikanac Frenk Robinson.

Bivši član turskog drugoligaša iz Istanbula očigledno već sada dobro oseća novu sredinu što potvrđuje i fotografija koju je u ponedeljak postavio na svoj "Instagram" profil.

Partizanov Amerikanac podelio je fotografiju iz hale "Pionir" nastalu u novembru 2013. godine kada je gost kluba iz Humske bila španska Barselona.

Bila je to poslednja sezona u kojoj je Partizan igrao Evroligu, a potom je usledila finansijska kriza koja je u prethodnoj sezoni dovela do neigranja u Evropi.

Partizan će u sezoni pred nama igrati u ABA ligi, domaćoj Superligi, "Kupu Radivoja Koraća" ali i u novom košarkaškom takmičenju pod okriljem FIBA.

Almost that time!!! ⚫️⚪️

A photo posted by Frank Robinson (@califrank5) on Sep 19, 2016 at 4:09am PDT

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bojanb
Monday, 19.09.2016
19:50

Odigrace sezonu svoje karijere

avatar
Don.Mile
Monday, 19.09.2016
17:35

samo jedan klub na svetu ima tu magiju ... ostali mogu milion puta da ponove laz i da ni tada ne bude istina ...