Mačvan - Šta će 'reći' magnetna rezonanca?

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 09.11.2014.
22:20
Izvor: Sportske.net

Stručni štab KK Partizan i krilni centar Milan Mačvan sa nestrpljenjem će čekati rezultate pregleta magnetnom rezonancom koji bi trebalo da pokažu da li je povreda zadnje lože teža no što se verovalo.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Povreda koju je Milan Mačvan zadobio tokom duela sa Banvitom u Evrokupu naterala je krilnog centra da propusti duele sa Hapoelom iz Jerusalima, Crvenim Oktobrom ali i mečeve u ABA ligi sa Metalcem i Igokeom.

Kraća pauza očigledno nije bila dovoljna da se sanira povreda zadnje lože pošto je tokom meča sa MZT-om Mačvan je ponovo osetio bol.

Krilni centar KK Partizan u ponedeljak će biti podvrgnut pregledu magnetnom rezonancom posle čega će biti jasnije koliko dugo Duško Vujošević neće moći da računa na njega.

Za sada je izvesno da Milan Mačvan neće nastupiti u duelu sa rumunskim Asesoftom koji za crno-bele neće imati veći značaj imajući u vidu trenutni skor u Evrokupu.

Mnogo će važnije biti da se Mačvan oporavi za iskušenja u ABA ligi kako bi Partizan što pre uhvatio priključak za vodećim timovima i ostao u trci za mesto u plej-ofu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mileta
Monday, 10.11.2014
00:24

E kad bi ona umela da govori rekla bi da je on bio povredjen i pre nego sto je potpisao za Partizan.Ovi iz kluba su to vrlo dobro znali.Doveli su povredjenog igraca ciji period oporavka moze da traje od 1 do 4 meseca.