Mačvan: ''Spremni smo za valjevski izazov!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 13.01.2015.
16:43
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Najbolji košarkaš Partizana u dosadašnjem tolu sezone uverava da je atmosfera u redovima crno-belih fantastična i veruje da će se serija pobeda u ABA ligi nastaviti i na teškom gostovanju u Valjevu.

eurocupbasketball.com
eurocupbasketball.com

Povezane vesti

Kako se aktuelna sezona približava onom najvažnijem delu, Partizan polako kompletira redove i ukoliko ovih dana bude angažovan i plejmejker, trener Duško Vujošević će moći mnogo mirnije da se posveti pripremi ekipe za najveće izazove.

Crno-beli su u protekla dva kola savladali velike rivale u borbi za što bolji plasman u ABA ligi - Cedevitu i Olimpiju, a narednog vikenda ih očekuje teško gostovanje u Valjevu, protiv ekipe Metalca, koja takođe igra sve bolje.

Biće to pravi derbi, a jedan od najvećih aduta crno-belih Milan Mačvan veruje da će crno-beli upisati još jedan trijumf.

''Metalac je pokazao da je ozbiljna ekipa koja se bori fanatično i koja se ne predaje. Za nas je utakmica od velike važnosti i siguran sam da ćemo svi biti spremni za taj izazov'', konstatovao je Mačvan.

Meč između Metalca i Partizana igra se u subotu u Valjevu, s početkom u 19 časova.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 13.01.2015
18:47

Ako bude posteno sudjenje Metalac ce vas pregaziti.

avatar
Povratak kralja BAN6
Tuesday, 13.01.2015
19:54

Da je bilo pošteno suđenje Metalac bi pobedio Crvenu zvezdu Telekom u Valjevu i ubedljivije slavio protiv Budućnosti i Cedevite i to je pokazatelj kakva je ekipa Metalca u Valjevu, a neki stručnjaci koji su počeli da prate košarku od integracije FMP-a su pričali da je Partizan najslabiji u ABA ligi uz Metalac,

avatar
Bojan Dmitrovic
Tuesday, 13.01.2015
23:50

Da je bilo posteno sudjenje Metalac bi pobedio u Valjevu zvezdu