Mačvan: "Sale ima ludačku ambiciju, on je naš duhovni vođa"

Autor: Beta Beta
utorak 29.08.2017.
13:38
Izvor: Beta

Srpski košarkaš Milan Mačvan rekao je danas da svi u reprezentaciji prate selektora Aleksandra Đorđevića, za koga je kazao da ima "ludačku" energiju i ambiciju.

Epa/Larry W. Smith
Epa/Larry W. Smith

Povezane vesti

Srbija će u petak početi Evropsko prvenstvo, gde će igrati u Grupi D sa Velikom Britanijom, Rusijom, Letonijom, Belgijom i domaćinom Turskom.

"Kada radiš sa Saletom, nije baš da nema pritiska. Sale ima ludačku energiju i ambiciju. On je naš duhovni vođa, pratimo ga i verujemo u sve ono u šta on veruje, tako da verujemo da ćemo da napravimo dobar rezultat", rekao je Mačvan novinarima dan pred odlazak u Istanbul.

"Spremni smo, bitno je da dobro počnemo prvenstvo i igramo jako. Atmosfera je kod nas uvek dobra, vlada pozitivna energija", kazao je Mačvan.

Prvi protivnik srpskim košarkašima biće Letonija, a Mačvan je ocenio da je ta ekipa dobila kvalitet više zbog igranja Kristapsa Porzingisa, ali da neće imati problem da ga čuva.

"Sa Porzingisom su dobili ekstra kvalitet, ali tu su i Janis Strelnieks, braća Bertans... Imaju šest-sedam veoma kvalitetnih igrača. Biće teško, igraju tvrdo. Nezgodni su, ali mislim da i oni razmišljaju mnogo o nama", rekao je Mačvan.

Utakmica između Srbije i Letonije igraće se u petak, 1. septembra, od 16.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke