Mačvan: "Partizan je moj klub!"

Autor: Beta Beta
utorak 21.10.2014.
16:05
Izvor: Beta

Srpski košarkaš Milan Mačvan rekao je danas da mu je drago što se vratio u Partizan i da će uraditi sve da pomogne klubu da ostvari ovosezonske ciljeve.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Mačvan je sezoni 2011/12. igrao za Partizan i s timom je osvojio titulu prvaka Srbije i Kup Radivoja Koraća, a prethodne dve godine je nosio dres Galatasaraja.

"Drago mi je što sam se vratio kući, ovo je moj klub. Uradiću koliko mogu da pomognem klubu da se osvare ciljevi koji su zacrtani ove sezone", rekao je Mačvan na zvaničnoj promociji u Beogradu.

On je kazao da mu je jedan od razloga povratka u Partizan i želja da ponovo igra za reprezentaciju Srbije.

"Razlozi zbog kojih sam se vratio su isključivo sportski. Partizan ima mnogo mladih igrača i nadam se da ću doprineti njihovom razvoju. želja je, naravno, i povratak u reprezentaciju. Nadam se da ćemo imati uspešnu sezonu i da ću na osnovu toga dobiti poziv", rekao je Mačvan.

Mačvan je kazao da ga ne brine loš početak sezone Partizana.

"Tek je početak sezone i oscilacije su normalna stvar u ovom periodu. Očekujem da će uskoro sve izgledati mnogo bolje"

Mačvan će debitovati sutra protiv Banvita u Evrokupu, a kako je rekao, turska ekipa je veoma ozbiljna, očekuje tešku utakmicu, kao i da će košarkaši Partizana učiniti sve da pobede.

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da je Mačvan dokazao pripadnost klubu.

"Veoma sam zadovoljan što je Mačvan ponovo u Partizanu. Takva pomoć, igračka i ljudska, zaista nam je preko potrebna. Sadašnja situacija je dokaz njegove pripadnosti klubu i on će pomoći da se uspostavi stabilnost tima", rekao je Vujošević.

On je naveo da crno-beli razmišljaju o angažovanju plejmejkera.

"Razmišlja se o pleju, to se do sada u igri pokazalo kao problem. Ali, lošim igrama nećemo podići nervozu i povići potez koji je van strategije i koncepcije kluba. Neće doći bilo ko", kazao je trener Partizana.

Vujošević nije želeo da govori o imenima eventualnih pojačanja i dodao da će javnost o svemu biti obaveštena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke