Mačvan očekuje Partizanov pobednički start u 2015.

Autor: Darko Mitrović
subota 03.01.2015.
14:13
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Partizana u nedelju imaju prvi, ali veoma težak ispit u 2015. godini. Operacija ''plej of'' ulazi u svoju najvažniju fazu.

eurocupbasketball.com
eurocupbasketball.com

Povezane vesti

Kao što već znate, u nedelju u ''Pionir'' stiže zagrebačka Cedevita, a duel šampiona Srbije i Hrvatske zakazan je za 17 časova, u okviru 16. kola ABA lige.

Partizan u ovaj duel ulazi sa učinkom od osam pobeda i sedanm poraza, na deobi četvrtog mesta, dok su Zagrepčani na trećoj poziciji, ali sa čak tri pobede više.

Imajući u vidu i da je Cedevita u prvom delu sezone na svom terenu deklasirala Partizan sa 70-50, njihov novi trijumf nad crno-belima praktično bi značio da najviše čemu Partizan može da se nada do kraja ligaškog dela sezone, jeste četvrto mesto, a to znači i duel sa Zvezdom u polufinalu plej-ofa.

Zbog toga je sutrašnji meč od izuzetne važnosti za crno-bele, a najbolji igrač Partizana ove sezone Milan Mačvan veruje da je njegov tim kadar da se revanšira Zagrepčanima.

''Radi se o dobroj ekipi, sastavljenoj od dosta talentovanih igrača i dobrih iskusnih igrača. Pokazali su svoje ambicije kada su sastavili tim. Igrajući kroz Evroligu, ostvarili i dobre rezultate. Iskoristili smo ovih par dana da se što bolje pripremimo za meč i da pokušamo da pobedimo u nedelju'', izjavio je Mačvan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke