Mačvan ljut: "Nismo imali dovoljno energije, mislili smo da će sami da se pobede"

Autor: Pavle Knežević
nedelja 10.09.2017.
16:15
Izvor: Sportske.net

Kapiten Srbije imao je ozbiljne reči kritike na račun tima, a pre svega sebe posle današnje utakmice sa Mađarskom.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Kapiten Srbije Milan Mačvan bio je neraspoložen i kritički nastrojen prema sebi i timu posle pobede nad Mađarskom i plasmana u četvrtfinale Evropskog prvenstva u Istanbulu.

"Nismo imali dovoljno energije. Došli smo nespremni, mislili smo da će sami da se pobede, što je velika greška jer imaju dobre igrače. Ne znam šta je razlog, ali ja sam prednjačio. To mora da se promeni, jer samo sa dobrom energijom možemo da pariramo protivnicima", rekao je Mačvan novinarima u Istanbulu posle meča.

Srbija je pobedila sa 86:78, ali su novinari primetili da Mačvan deluje besno.

"Prvo, ljut sam na sebe, a nezadovoljan sam jer nismo pokazali ono što treba da pokažemo. Nadam se da će ovo biti dobra škola, prvo za mene, pa onda za sve ostale", rekao je kapiten Srbije.

Sledeći protivnik je Italija, rival koga Mačvan jako dobro poznaje.

"Oni su jedna od najtalentovanijih ekipa ovde. Biće jako teško. Moramo da se borimo 40 minuta, samo tako možemo da im pariramo. Izuzetno ih poštujemo. Igrali smo protiv njih, bilo je jako teško, očekujemo veliku borbu. Nalazimo se gde hoćemo, deli nas 40 minuta velike borbe za polufinale i verujte da ćemo dati sve od sebe. Ko bude spremniji, ko bude više želeo, taj će proći, a ne bi smeo niko od nas više da želi pobedu", poručio je kapiten Srbije posle četvrtfinala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
xman
Sunday, 10.09.2017
16:29

Ne razumijem komentar tipa 'dosli smo nespremni, ocekivali smo da ce sami da se pobijede..a od pobjede Letonije protiv Turske svi, ali bukvalno svi, na celu sa selektorom upozoravaju da se nece sami pobijediti i da nisu naivni..tako da, pustite se pravdanja i slicnih izgovora, nije vam bio dan, na srecu nije vam se obilo o glavu, sad pametno i bez tenzija, sledecu ce te pokidati