Ma, kakve druge ponude, Zvezda je IDEALNA! Evroliga, najbolji navijači u Evropi...

Autor: Darko Mitrović
petak 09.09.2016.
16:17
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Povratnik u redove Crvene zvezde Milko Bjelica odradio prvi trening sa ekipom i otkrio kako je došlo do nove saradnje sa šampionom Srbije.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Kao što smo već preneli, Crvena zvezda Mts je u četvrtak promovisala najnovije pojačanje, svog nekadašnjeg košarkaša Milka Bjelicu, koji se već priključio novim saigračima i odradio prvi trening pod vođstvom Dejana Radonjića.

Potom je za klupski sajt izneo svoje prve utiske o povratku u crveno-beli dres.

''Mnogo mi je drago što sam ponovo u Crvenoj zvezdi. Tu sam počeo, a dodatno zadovoljstvo pričinjava mi i činjenica da ću sa mojim klubom igrati Evroligu. Tu sam da pomognem mojim saigračima i treneru da pokušamo da ponovimo rezultate iz prošle sezone'',
izjavio je Bjelica.

On je svestan težine izazova koji je pred Zvezdom u novoj sezoni, ali je spreman na sve, naglašavajući da je najvažnije da se izbegnu povrede.

Bjelica takođe otkriva i da je za njega bilo interesovanja i iz drugih klubova tokom leta, ali kada je usledio poziv Crvene zvezde, nije imao nikakvu dilemu.

''Bilo je ponuda tokom leta, ali kada sam čuo za ponudu Crvene zvezde, sve je bilo idealno. Ponovo Evroliga, moj klub, poklopile su nam se i želje i ambicije.

Biće mi čast da ponovo igram u dresu Crvene zvezde i najboljom publikom u u Evropi",
izjavio je Bjelica.

Svoj povratnički debi u Crvenoj zvezdi imaće na predstojećem turniru u Vršcu, protiv istoimene domaće ekipe.

Nakon obaveznih testova u ordinaciji sportske medicine „Vitamaksima" u Beogradu, Milko Bjelica koji je u četvrtak već odradio prvi trening sa timom, izneo je svoja očekivanja od povratka u Crvenu zvezdu:

„Sigurno da mi je mnogo drago što sam ponovo u Crvenoj zvezdi. Tu sam počeo, a dodatno zadovoljstvo pričinjava mi i činjenica da ću sa mojim klubom igrati Evroligu. Tu sam da pomognem mojim saigračima i treneru da pokušamo da ponovimo rezultate iz prošle sezone".

Crveno-bele očekuje izuzeto naporna sezona sa velikim brojem utakmica i brojnim putovanjima. Kao sada već iskusan evroligaški igrač, Milko ističe jednu stvar:

„Očekuje nas vrlo naporna sezona u kojoj je mnogo važno da izbegnemo povrede, jer će ritam biti težak. Sada razmišljam samo kako da se što pre uigramo i dođemo do forme" 

Otišao je kao jedan od mlađih u timu, trenutno je najiskusniji, i igrač sa ozbiljnim stažom u Evroligi. Nakon poziva Crvene zvezde nije mnogo razmišljao:

„Bilo je ponuda tokom leta, ali kada sam čuo za ponudu Crvene zvezde, sve je bilo idealno. Ponovo Evroliga, moj klub, poklopile su nam se i želje i ambicije. Biće mi čast da ponovo igram u dresu Crvene zvezde i najboljom publikom u u Evropi" rekao je Bjelica, koji sa ekipom putuje na turnir u Vršac, gde će crveno-beli odigrati prvi meč u novoj sezoni pred publikom protiv organizatora turnira, ekipe Vršca u subotu.
- See more at: http://kkcrvenazvezda.rs/bjelica--cast-mi-je--sto-cu-ponovo-igrati-za-zvezdu-09-09-2016.html#sthash.3rCNKVj7.dpuf

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bumbumbum
Friday, 09.09.2016
21:48

ima li status stranca?

avatar
Anti Beogradjani
Friday, 09.09.2016
20:53

iskreno mislim da je zvezda lose odradila prelazni rok,prosle godine je to bilo mnogo mnogo ozbiljnije....ove godine kljucni igraci bice dangubic i mitrovic (od onih koji su ostali)...ne znam videcemo kakav ce tim biti,meni ne ulivaju nadu za sada

avatar
Don.Mile
Friday, 09.09.2016
17:23

kupite mu markicu jer u 88, i 58, ima cesto kontrole od Sajma ka Zelezniku ...

avatar
Zvezda do Tokija
Friday, 09.09.2016
19:15

A koji tebi bus ide do Padinske Skele?

avatar
Don.Mile
Friday, 09.09.2016
21:08

ja sam na Banovom Brdu ...

avatar
Kad si bio dete malo
Friday, 09.09.2016
19:21

Kako vasi putuju do Laktasa ?

avatar
mostar54
Friday, 09.09.2016
17:20

Зашто сви повратници без обзора да лиу су из Звезде, Партизана или било ког другог клуба причају о некаквим понудама али је ето љубав према клубу превагнула. Да је постојала било која боља финансијска понуда отишли би тамо.

avatar
ATLEICO-CHELSEA LIFE
Friday, 09.09.2016
16:26

medju najboljim navijacima ali najbolji nikako?

avatar
Kad si bio dete malo
Friday, 09.09.2016
19:21

Ha ha, tesi sam sebe

avatar
Don.Mile
Friday, 09.09.2016
21:09

u Zelezniku stvarno nema boljih , sto si takav ...