Ma, kakav Makabi, važna je ZVEZDA!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 18.04.2016.
12:35
Izvor: Sportske.net

Uoči večerašnjeg spektakla u ''Kombank Areni'', košarkaš Crvene zvezde odgovorio na ''bočne udare'' iz Tel Aviva.

Beta/SašaĐorđević/Ds
Beta/SašaĐorđević/Ds

Povezane vesti

U jeku četvrtfinalne serije Evrolige između Crvene zvezde Telekom i CSKA, pažnju javnosti privlačile su i spekulacije oko interesovanja Makabija iz Tel Aviva za čak trojicu košarkaša srpskog šampiona - Maika Cirbesa, Kvinsija Milera i Stefana Jovića.

Prvi čovek Crvene zvezde Telekom Nebojša Čović je oštro reagovao na, kako ih je nazvao, ''bočne udare'' iz Makabija, a uoči večerašnjeg trećeg meča protiv Moskovljana, oglasio se i jedan od pomenutih igrača, centar Maik Cirbes.

On je naglasio da ga u ovom trenutku interesuje samo Zvezda i da je posvećen njenim novim uspesima, uz tvrdnju da ga spekulacije iz Makabija neće poremetiti.

''Te stvari me ne dotiču. Ja sam profesionalac, a Zvezda je najvažnija stvar. Igramo važne utakmice na svaka tri dana i ovo nije trenutak da mislim o bilo čemu drugom osim o Zvezdi'', istakao je Cirbes, a prenosi ''Informer''.

Kada je u pitanju večerašnji spektakl u ''Kombank Areni'' (20:45h), Cirbes uverava da će Zvezda pružiti svoj maksimum, uz nadu da će to biti dovoljno da se serija produži i na četvrti meč koji bi se igrao u hali ''Aleksandar Nikolić''.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 18.04.2016
12:38

Dok fmp trpi bocne udarce, coki ponovo se bavi frontalnim spinovanjem i manipulacijama. Spin ipak nije uspeo. KK Partizan nije jedini klub iz Srbije koji je sporan i koji MORA da igra FIBA Ligu šampiona. Sporni su SVI srpski klubovi koji igraju ABA i koji su potpisali ugovor sa ECA.nDakle, odgovornost za izbacivanje srpske reprezentacije sa Evrobasketa 2017. godine i gubljenje kvalifikacionog turnira za Rio snose Partizan, crvena zvezda telekom, Mega i Metalac, osim ako se sva četiri kluba odreknu potpisa sa ECA. Znači, nema ni govora da je samo Partizan sporan, a da czt bez problema može da igra Evroligu koju kroz takmičenje još uvek nije ni obezbedila.nPre nekoliko meseci FIBA je objavila da neće praviti problem Evroligašima, ali samo onim koji u tom trenutku imaju potpisan višegodišnji ugovor sa ECA. Niko sa prostora bivše Jugoslavije, ili u ovom slučaju, niko iz ABA lige nema potpisan višegodišnji ugovor, nego su potpisali 1+3 i svi se bore preko ABA za jedno mesto u Evroligi. Ostali bi u Evrokup. Ove godine se još uvek za sigurno ne zna ko će biti šampion, ali to je sada sasvim nebitno, jer ko god da to bude (Mega ili fmp), ako odluče da igraju Evroligu, Srbija će biti suspendovana...

avatar
Miljan CrNi Obradovic
Monday, 18.04.2016
12:59

Nemoj da si ljubomoran na FMP :D Iskrenoo,docice se do dogovora,jer nece sigurno Evrobasket biti bez nas,spanaca i ostalih..Toliko.

avatar
Monday, 18.04.2016
19:25

Videces ti da nece. Ako i bude igrala, nasi nece igrati OI, SP i EP.

avatar
Miljan CrNi Obradovic
Monday, 18.04.2016
18:42

Dajte ljudii,manite se prepucavanja...Sve ce se to resiti,jer Evropa jednostavno ne moze bez kosarkaskih sila,videces...A inas FMP ce igrati Evroligu,a vas Partizan ce igrati kup Zorice Brunclik,tako da,opustite se :)

avatar
Monday, 18.04.2016
14:18

Da, strasno sam ljubomoran, ne znam sta cu od te silne ljubomore. Ne verujem da ce doci do tog dogovora, tacnije, sve manje verujem u takav ishod.

avatar
Monday, 18.04.2016
13:27

Koliko im smeta istina pokazuju minusi koje si dobio za čistu istinu, a gledaj sad ovo: navijači crvene zvezde su ostavili svoj klub da mrzne u zamrzivaču i prešli da navijaju za preimenovani fmp.