Lukajić: "Partizan je Partizan"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 09.10.2015.
19:39
Izvor: Sportske.net

Trener košarkaša Igokee Željko Lukajić rekao je da se tradicija Partizana mora poštovati iako je jasno da crno-beli više nisu vodeća sila u regionu.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Košarkaši Igokee ugostiće Partizan u subotu od 17 časova u okviru 4. kola ABA lige, a trener "Igosa" Željko Lukajić podsetio je da crno-beli i pored svih problema ne smeju da budu potcenjeni.

"Sigurno da Partizan nije u situaciji u kojoj je bio poslednjih godina kada je bio favorit za osvajanje lige. S druge strane Partizan je Partizan, tim koji ima tradiciju, zna da pobedi i koji će sigurno imati prednost domaćeg terena ovde u Laktašima, jer je i to istorija pokazala" kazao je Lukajić.

Partizan je na startu nove sezone pretrpeo dva poraza uz jedan trijumf, dok je Igokea pokazala da ima ekipu za visoke domete.

"Iz svake utakmice u utakmicu rastu, a sigurno da mi svi razmišljamo na način da želimo da odigramo što bolju i da dođemo do pobede. Ono što ja tražim jeste da iz odbrane, energije i želje dolazimo do rezultata, jer to je naš zadatak i treba da bude naše glavno oružje" dodao je Lukajić.

Utakmicom Igokea - Partizan biće kompletirano četvrto kolo u regionalnom košarkaškom šampionatu a meč je na programu u subotu od 17 časova u Laktašima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Doktor ijopet
Saturday, 10.10.2015
01:13

Poklonice im Igokea bodove. Realno partizan ima ekipu kao da je skupljena ispred zadruge i nema sta da traze protiv Igokee. Ali verovatno ce im dati bodove.

avatar
djerambeograd
Friday, 09.10.2015
23:17

Dakle, u najavi dati bodovi KK Mali budžet.

avatar
Vanja Grubač
Friday, 09.10.2015
20:31

A ima i FMP samo ga drugacije zovu.

avatar
РЕВОЛТ
Friday, 09.10.2015
19:43

Bravo, Strujo!