Lukajić: "Partizan favorit za titulu"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 24.01.2015.
13:00
Izvor: Sportske.net

Govoreći o predstojećem gostovanju Partizanu u okviru 19. kola ABA lige trener Igokee Željko Lukajić rekao je da će večeras sve biti na strani domaćeg tima koji spada među glavne favorite za titulu u regionalnom šampionatu.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Pretposlednja ekipa na tabeli regionalnog košarkaškog šampionata večeras dolazi u goste Partizanu koji se nalazi u fantastičnoj rezultatskoj seriji.

Sa pet vezanih pobeda Partizan se vratio u vrh tabele a trener Igokee Željko Lukajić veruje da su crno-beli jedan od najozbiljnijih kandidata za titulu u ABA ligi.

"Partizan NIS je napunio roster fenomenalno, i mislim da je trenutno jedan od glavnih favorita za osvajanje lige. Ima odlične igrače, Pavlovića koji ima NBA iskustvo, Mačvana koji je dominantan na svojoj poziciji, Imaju mnogo talentovanih igrača tako da su apsolutni favoriti protiv nas" rekao je Lukajić.

Igokea će u Beogradu igrati bez povređenog Đorđa Drenovca a rovit je i Nikola Dragović pa je pitanje hoće li biti u protokolu.

"Idemo u goste ekipi koja u poslednje vreme igra izuzetno kvalitetno i glavni je pretedent na osvajanje ABA lige. Pored svega toga nećemo se predati i tamo otići na neki izlet nego ćemo dati sve od sebe da odigramo što bolju utakmicu i prikažemo se u što boljem svetlu" reči su Marka Čakarevića, bivšeg člana crno-belih.

Utakmica Partizan NIS - Igokea igra se večeras sa početkom u 21.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke