Luka Mitrović - Zvezdin kandidat za 'Zvezdu u usponu'!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 25.11.2014.
16:46
Izvor: Sportske.net

Ukoliko nastavi u ritmu u kojem je do sada igrao evroligaške utakmice a Zvezda obezbedi plasman u TOP 16 fazu, zvanje "Zvezde u usponu" lako bi moglo da ode u ruke Luke Mitrovića.

BetaPhoto/Hina/DenisCeric/Ds
BetaPhoto/Hina/DenisCeric/Ds

Povezane vesti

Srpska košarka doživela je renesansu na Mundobasketu u Španiji pošto je osvajanjem srebrne medalje svetu stavljeno do znanja da smo i dalje košarkaška nacija.

Kada je reč o klupskoj košarci Partizan je godinama bio jedini svetionik u Evropi ali je Crvena zvezda Telekom vremenom izrasla u klub koji je spreman da napravi velika dela na najvećoj pozornici.

Crveno-beli imaju velike šanse da se plasiraju u TOP 16 fazu Evrolige a jedan od onih koji daje ogroman doprinos ostvarenju tog cilja jeste i Luka Mitrović.

Kapiten Crvene zvezde Telekom svrstao se u petak u odabrano društvo košarkaša koji su na jednoj utakmici postizali više od 30 poena što dovoljno govori o kvalitetu srpskog reprezentativca.

Krilni centar crveno-belih za sada ima prosek od 12.5 poena i 5.8 skokova po utamici što ga u konkurenciji najmlađih igrača u Evroligi svrstava među najbolje.

Ukoliko vicešampion Srbije izbori plasman u TOP 16 fazu a Mitrović održi visok nivo forme, nagrada najperspektivnijem mladom igraču u elitnom takmičenju lako bi, drugu godinu za redom, mogla da završi u rukama srpskog igrača.

Podsećamo da je Bogdan Bogdanović u minuloj sezoni poneo titulu "Zvezde u usponu" sa prosekom od 14.8 poena, 3.7 skokova i 3.6 asistencija po utakmici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Delije Crna Gora
Tuesday, 25.11.2014
18:29

Luka, ajde izbuši i Neptunas i ti si završio dosta... ZVIJER SI PRAVA, ZVEZDAŠKA KRV TEČE TVOJIM VENAMA!!!