Luka Mitrović: ''Neće 'leteti glave' ako ne pobedimo Galatu''

Autor: Beta Beta
sreda 22.02.2017.
16:08
Izvor: Beta

Košarkaš Crvene zvezde Luka Mitrović rekao je danas da njegova ekipa želi pobedu protiv Galatasaraja, ali je istakao da "neće leteti glave" ako crveno-beli ne trijumfuju.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Košarkaši Zvezde sutra dočekuju Galatasaraj u 23. kolu Evrolige.

"Naravno da želimo trijumf i da mu se nadamo. Imamo na to pravo i spremamo se za svaki meč da pobedimo, ali neće leteti glave ako se ne pobedi ovaj meč", rekao je Mitrović novinarima pre treninga u hali "Aleksandar Nikolić".

"Galatasaraj definitivno igra mnogo bolje nego na početku sezone. Izmenili su dosta tim, tražili su dugo roster i formu i deluje da sada konačno izgledaju kako bi i želeli. Biće izuzetno teška utakmica, trudimo se da da se maksimalno fokusirano na dešavanja na terenu", rekao je Mitrović.

I predstojeći duel Zvezde i Galatasaraja izaziva dodatnu pažnju zbog ubistva navijača beogradskog kluba u Istanbulu.

"Desilo se to što se desilo, nešto o čemu ne volim mnogo i da pričam. Mislim da je vreme da se neke stvari ostave van hale i da se priča malo više o košarci, a malo manje o tome. Nadam se da će ambijent i atmosfera biti prava sportska, navijačka i da će nam to ići u prilog", rekao je Mitrović.

Crveno-beli u taj meč ulaze posle osvajanja trofeja u Kupu Radivoja Koraća.

"Trofej donosi lepo raspoloženje i samopouzdanje. Svi smo tu zbog trofeja i titula. Ostvarili smo prvi cilj i zadovoljni možemo da nastavimo u ostatak sezone", rekao je Mitrović.

Utakmica između Zvezde i Galatasaraja igra se sutra od 19.00.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke