Luka kapiten(ski) od prvog meča!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 30.09.2016.
21:39
Izvor: Sportske.net

Kapiten košarkaškog kluba Crvena zvezda mts Luka Mitrović upisao je sjajnu partiju u prvom kolu ABA lige pa je potpuno zasluženo poneo zvanje najkorisnijeg pojedinca na meču sa MZT-om.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Šampion regionalne košarkaške lige silovito je otvorio novu sezonu i sa 22 poena razlike dobio skopski MZT u hali "Aleksandar Nikolić".

Trener Crvene zvezde mts Dejan Radonjić dao je minute svim igračima iz protokola, a samo Ognjen Dobrić nije uspeo da se upiše u listu strelaca, dok su čak petroica ostvarila dvocifren učinak.

Ekipu je u poenterskom smislu predvodio Marko Gudurić (16 pts) ali je kapiten Luka Mitrović bio najkorisniji igrač u pobedničkom sastavu.

Kapiten Crvene zvezde mts na terenu je proveo 21 minut i za to vreme pogodio svaki upućeni šut ka protivničkom košu! Luka Mitrović je postigao 13 poena (4/4 za dva, 1/1 za tri) i upisao 7 skokova pa je sa 23 indeksirana poena bio najkorisniji igrač na terenu.

Podsećamo da je Luka Mitrović propustio dobar deo prethodne sezone i da se vratio tek u završnici, pa nema sumnje da će njegovo prisustvo na terenu biti od velike koristi ekipi Dejana Radonjića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke