Luka Bogdanović: ''Radujem se derbiju protiv Zvezde!''

Autor: Darko Mitrović
subota 29.11.2014.
21:49
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Iskusni košarkaš Partizana Luka Bogdanović sa nestrpljenjem iščekuje sutrašnji duel sa Crvenom zvezdom Telekom u derbiju 10. kola ABA lige.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Podsetimo, Luka Bogdanović je svojevremeno dres Zvezde zamenio dresom Partizana, ovo mu je drugi ''mandat'' u klubu iz Humske, ali uoči sutrašnjeg duela sa crveno-belima tvrdi da se ''ne seća'' prethodnog duela sa najvećim rivalom.

''Ne sećam se poslednje utakmice u dresu Partizana proti Zvezde, ali sećam se da smo sa Seviljom igrali Evrokup utakmicu ovde. Volim da igram svaki meč, pa tako i ovaj. Radujem se svakom duelu, nebitno da li je Zvezda sa druge strane ili neki drugi tim. To je samo još jedna utakmica u nizu'', ističe Bogdanović.

Ali, iskusni košarkaš Partizana ipak ne može da pobegne od činjenice da derbi ima posebnu draž i da se ne može okaraktarisati baš kao ''samo još jedan u nizu''.

''Utakmice sa Zvezdom su najzanimljivije i najuzbudljivie u toku sezone. Oni su odlično ušli u sezonu i iz utakmice u utakmicu pokazuju stvarno dobru igru, pre svega u odbrani. Mislim da u poslednjih nekoliko utakmica i mi dižemo formu i pronalazimo se kao ekipa. Kada je derbi u pitanju, sve utakmice pre toga padaju u zaborav, jer taj meč nosi posebnu draž'', zaključio je Bogdanović.

Podsetimo, Zvezda i Partizan igraju u nedelju, s početkom od 19 časova.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
disqus_xFalmTyFuV
Saturday, 29.11.2014
23:41

Realno je da nas dobiju sjutra,ali bih sada sa ovakvom formom i nekompletnim timom bio zadovoljavan ako poraz ne bude veci od 15 razlike... Bice dobar mec sjutra.

avatar
Aleksandar Starcevic
Sunday, 30.11.2014
01:31

stavi jaku blazica na avatar, nema potrebe da se maskiras ;)

avatar
Aleksandar Starcevic
Sunday, 30.11.2014
01:31

stavi jaku blazica na avatar, nema potrebe da se maskiras ;)