Luka Bogdanović: ''Odlično poznajem tim Hapoela''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 27.10.2014.
22:14
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Povratnik u redove Partizana tvrdi da je dobro upoznat sa kvalitetima narednog rivala u Evrokupu. Hoće li to pomoći crno-belima?

szolnokiolaj.hu
szolnokiolaj.hu

Povezane vesti

Posle dva startna poraza od Lijetuvos Ritasa i Banvita, košarkaši Partizana putuju u Izrael, gde će u trećem kolu Evrokupa gostovati tamošnjem Hapoelu.

Trener Duško Vujošević je pokušao da skine psihološki pritisak sa svojih igrača, ističući da bi poraz crno-belih bio očekivan.

Ipak, šampion Srbije ne putuje sa belom zastavom, već će pokušati da iskoristi svaku šansu za trijumf na ovom teškom gostovanju. Partizan će biti oslabljen za povređenog Milana Mačvana, ali Luka Bogdanović veruje da crno-beli imaju čemu da se nadaju.

''Čeka nas meč protiv jednog ozbilnog kluba, koji ove godine dosta uložio u ekipu. Sastavili su dosta dobar tim, ozbiljan projekat tako da nas sigurno očekuje teška i neizvesna utakmica. Na nama je da pokušamo da nastavimo da dižemo našu igru i formu, mislim da je to prevashodno cilj ove utakmice, a sigurno ćemo ići na pobedu ukoliko se ukaže prilika za toč

Igrao sam sa Rajtom u Huventudu, ali to je bilo kratko, on je ubrzo napustio klub. Ostali su mi poznati, jer to su poznata imena u Evropi, tako da ih znam većinu'', otkriva Bogdanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke