Ludnica! Trojica brža od sirene, Hrvat sipao kao Peđa Stojaković!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 06.03.2017.
08:33
Izvor: Sportske.net

Ne pamtimo da je nekad ovoliko mečeva rešeno u poslednjoj sekundi!

AP Photo/Rich Pedroncelli
AP Photo/Rich Pedroncelli

Povezane vesti

Neverovatna noć u NBA ligi, čak tri utakmice rešene su uz zvuk sirene.

Drama u Sakramentu, Kingsi su ostali praznih ruku i to nakon pregledavanja snimka.

Rudi Gober je veče u kome je uhvatio čak 24 lopte začinio košem u produžetku, "popravio" je šut Džordža Hila.

Sudije se nisu slagale, tek posle pregledanog snimka, pobeda je pripala Juti. Džezeri su bili na -16 u prvom poluvremenu, ali su se vratili, gubili su i u poslednjoj četvrtini i na kraju stigli do veoma važne pobede i zadržali prednost na četvrtom mestu Zapada u odnosu na Kliperse.

Rodni Hud je ubacio 28 poena, najviše u sezoni, Hejvard dodao 23.

U Atlanti je Glen Robinson "Treći" pogodio trojku u poslednjoj sekundi za pobedu Pejsersa protiv Houksa.

U Arizoni isti scenario, Tajler Ulis je takođe bio brži od sirene. Momak za koga obično kažu da je prenizak za NBA je trojkom srušio Seltikse. Boston je izgubio dobijeno, Ajseja Tomas je napravio ključnu grešku, ubacio je 35 poena, ali je prvo promašio slobodno bacanje, onda izgubio loptu u sledećem napadu, pa je Feniks slavio. Ulis je ubacio 20 poena, drugi meč u nizu je poptavio rekord karijere. Kelti su bili bez startera Horforda i Bredlija.

Tesno je bilo u Vašingtonu, ali Bojan Bogdanović nije čekao sirenu. On je sasuo rafal od osam trojki protiv Orlanda, 15 od 27 poena dao je u poslednjoj četvrtini i prelomio utakmicu. Od kada je stigao iz Netsa, šutira kao posednut, trojke 20 od 34, neverovatnih 59%.

On je poslednju zabio na 50 sekundi pre kraja što je dotuklo Orlando. Kod Medžika meč je propustio Vučević, Hezonja je ubacio 12 poena, Damjan Rudež nije igrao.

Dirk Novicki je posle najave da će igrati i sledeću 20. NBA sezonu, ubacio 18 poena i imao 12 skokova u pobedi Dalasa nad Oklahomom. Vestbruk je ubacio 29 poena, ali uz loš šut, pa su se Mavsi nakon dobrih igara u poslednje vreme uključili u bitku za plej-of, kasne za Nagetsima dve pobede.

Konačno je pobedu u dresu Pelikansa osetio i DeMarkus Kazins. On je ubacio 26 poenaq, Entoni Dejvis 31, DžejRu Holidej 20, bilo je to dovoljno za slabe Lejkerse koji ređaju poraze, izgubili su svih sedam mečeva posle Ol-Star brejka. U ovoj utakmici su se vratili, izjednačili u finišu, ali su Dejvis i Holidej završili posao za goste.

U matine terminu u Medison Skver Gardenu, Voriorsi su bili prejaki za Nikse.

Rezultati:

LA Lejkersi - Nju Orleans 97:105
Dalas - Oklahoma 104:89
Sakramento - Juta 109:110 pr.
Vašington - Orlando 115:114
Feniks - Boston 109:106
Njujork - Golden Stejt 105:112
Atlanta - Indijana 96:97

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke