Ludi Srbin ne slavi, ukazuje na greške!

Autor: Janko Glavonjić
sreda 18.06.2014.
20:48
Izvor: Sportske.net

Šampionski tim San Antonija sastao se po prvi put posle nedeljne pobede nad Majamijem i osvajanja šampionskog prstena. Šestorici igrača ističe ugovor sledeće sezone, a Sparsi će učiniti sve da ih zadrže.

Beta/AP Photo/Tony Gutierrez
Beta/AP Photo/Tony Gutierrez

Povezane vesti

Manu Đinobili se, kao jedan od najstarijih i najpoštovanijih košarkaša u Sparsima, obratio ekipi u utorak, kada su se videli posle skoro dva dana odmora.

"Imali smo sjajnu sezonu. Ja sam uživao, verujem da ste i vi. Hoćemo da uradimo ovo ponovo naredne sezone?", pitao je Đinobili saigrače i dobio samo odobravanje.

Harizmatični Manu je na konferenciji za medije dodao:

"Imamo šest igrača koji ovog leta mogu otići, među njima su i Dankan i Parker. Svi smo već u poznim godinama i kraj mora doći, ali ne verujem da će se to desiti sada. Očekujem da tim ostane neokrnjen."

Pored dve zvezde, Sparse mogu napustiti Deni Mils, koji je ove sezone konačno dobio malo više prostora, Boris Diao, Met Boner i bivši centar Olimpije iz Ljubljane, Aron Bejns.

Zbog "salari kepa" verovatno neće moći da ostanu svi ovi igrači, ali očekuje se da će Popović učiniti sve da zadrži na prvom mestu Diaoa.

Legendarni trener očigledno nije preterano uživao prethodna dva dana, pošto je igrače dočekao tako što im je pokazao gde su grešili u petoj utakmici sa Majamijem, koju su veoma ubedjivo dobili i osvojili titulu!

Ali, između ostalog zbog toga je Greg Popović jedan od najvećih trenera u istoriji košarke...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke