'Ludi Srbin' brzo shvatio - Bobinatoru je mesto u prvom timu!

Autor: Beta Beta
nedelja 06.12.2015.
21:17
Izvor: Beta

Košarkaški klub San Antonio vratio je u prvi tim srpskog centra Bobana Marjanovića, dve utakmice pošto ga je poslao u rezervni tim Ostin Spars u Razvojnu ligu.

nba.com/spurs
nba.com/spurs

Povezane vesti

Dva dana nakon što je poslat u razvojni tim San Antonio Sparsa srpski centar Boban Marjanović vraćen je u prvi tim, saopšteno je na "Tviter" profilu Sparsa.

Boban Marjanović je ove sezone došao u San Antonio, ali u 10 utakmica nije imao veliku minutažu, pa je poslat u rezervni tim za koji je zabeležio dva nastupa uz fantastičan učinak.

Već na debiju u dresu Ostin Sparsa Boban Marjanović je postigao 16 poena uz 9 skokova i 2 blokade, a potom je protiv Boghornsa usledila prava 'Bobinacija'.

Bivši centar Crvene zvezde upisao je 34 poena i ostvario 13 skokova i očito je ta partija bila znak da Greg Popovič brže bolje vrati Srbina u prvi tim.

Amerika sada zna ko je Bobinator!Ovako je Boban Marjanović u dresu Ostin Sparsapostigao 34 poena i ostvario 13 skokova na jednom meču!Vreme je za povratak u prvi tim San Antonija!

Posted by Košarkaške vesti on недеља 6. децембар 2015.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 07.12.2015
14:13

Ma sledeće sezone će biti glavna faca u timu Sparsa. Samo mora malo da ojača, pošto nije lako čuvati DeAndre Džordana, Dvajta Hauarda i druge dobre centre u ligi :)

avatar
Lilian Thuram
Monday, 07.12.2015
11:37

da, vratice ga i opet ce dobiti dva minuta da pokaze sta zna... ne razumem zasto su ga dovodili ako nisu planirali da im igra. definitivno treba da poradi na nekim stvarima ali isto tako mora da dobije nekoliko utakmica sa velikom minutazom u kontinuitetu, da pokaze da li vredi ili ne. voleo bih da jokic, bjelica i marjanovic igraju zapazenu ulogu u nba, da se budim ujutru i ulecem na nba.com da vidim sta su uradili.

avatar
Karoserija
Monday, 07.12.2015
00:03

Sad ce Bobi da izbobinira :D

avatar
Javier FRAN YESTE 10
Monday, 07.12.2015
21:57

Voleo bih zbog njega jer je jako dobar dečko, ali mislim da će da ga upropaste i da mu neće dati neku minutažu... Uzeće lovu u vratiti se u Evropu...