LŠ - Karšijaka prizemljila 'Skajlajnerse'

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 21.02.2017.
19:58
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Pinar Karšijake plasirali su se u osminu finala plej-of faze FIBA Lige šampiona, pošto su u revanš meču sa Frankfurt Skajlajnersima nadoknadili deset poena zaostatka.

basketballcl.com
basketballcl.com

Povezane vesti

Ubedljivim trijumfom nad Frankfurt Skajlanjersima košarkaši turske Pinar Karšijake obezbedili su plasman u osminu finala plej-of faze FIBA Lige šampiona.

Karšijaka je na domaćem terenu razbila nemačkog predstavnika i slavila rezultatom 72:52 (21:6, 26:14, 15:14, 10:18) pa je obezbedila plasman u narednu rundu takmičenja iako je u Frankfurtu poražena sa deset poena razlike (90:80).

Turski sastav je tako ukupnim rezultatom 152:142 eliminisao Frankfurt Skajlajnerse i obezbedio mesto u osmini finala novoformiranog takmičenja.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Majk Grin sa 18 poena (4/6 za dva, 3/4 za tri), Markis Braun ubacio 17 poena i upisao 9 asistencija.

Ekipu Frankfurt Skajlajnersa predvodio je Majkl Morison sa 12 poena i 8 skokova.

Pinar Karšijaka će se u osmini finala sastati sa Bešiktašom koji je kao prvoplasirani iz grupe u kojoj je igrao i naš Partizan obezbedio direktan plasman u osminu finala.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke