LŠ - Još jedan poraz ''fenjeraša'' pred gostovanje Partizanu!

Autor: Darko Mitrović
sreda 09.11.2016.
22:26
Izvor: Sportske.net

Kompletirano je četvrto kolo FIBA Lige šampiona. Naredni Partizanov rival ponovo poražen.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Posle četiri odigrana kola, ekipa belgijskog Šarlroa ostavila je najlošiji utisak.

Belgijanci su poraženi u sve četiri utakmice u Grupi E, a večeras ih su na svom terenu ubedljivo poraženi i od Ludvigsburga.

Nemački tim je slavio rezultatom 96:78, posle bolje igre čitavim tokom meča.

Ubedljivo najzaslužniji za drugi uzastopni trijumf Ludvigsburga bio je FENOMENALNI Džek Kuli, koji je postigao 31 poen, a u šutu za dva poena imao je stopostotan učinak - 13 od 13! Sa linije slobodnih bacanja bio je precizan iz svih pet pokušaja, a jedini promašaj imao je u šutu za tri poena.

U ekipi Šarlroa, koja u sledećem kolu (15. novembra) gostuje Partizanu, najistaknutiji su bili Ričardson sa 13, odnosno Libert, Bauman i Šepard sa po 12 postignutih poena.

Podsetimo, ranije večeras su u ovoj grupi pobede ostvarili i Partizan protiv Solnoka, odnosno Bešiktaš protiv Zelene Gore.

Od ostalih večerašnjih rezultata izdvajamo ubedljivu pobedu Cibone nad Mornarom (90:72), u okviru Grupe D, što je tek prvi trijumf Zagrepčana od početka sezone u ovom takmičenju.

U istoj grupi, u kojoj se takmiči i Mega Leks, najviše uzbuđenja doneo je suel Tenerifa i Strazbura, a gosti iz Francuske su posle produžetka trijumfovali sa 70:66.



Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
--
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke