LŠ - Birča treći, ovo su bolji potezi

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 20.10.2016.
18:19
Izvor: Sportske.net

Akcija crno-belih koju je Stefan Birčevič završio poenima za trijumf nad Ludvigsburgom zauzela je treće mesto na listi najboljih poteza viđenih u sredu na mečevima 1. kola FIBA Lige šampiona.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Pogodak Stefana Birčevića u poslednjoj sekundi meča sa Ludvigsburgom doneo je Partizanu pobedu na startu FIBA Lige šampiona, dok je akcija crno-belih završila na listi pet najboljih poteza viđenih u sredu.

Mora se priznati da u potezu Stefana Birčevića nema ničeg spektakularnog, krilni centar crno-belih prosto je rutinski smestio loptu u obruč, ali je značaj ovog poena i ono što je prethodilo finalnom činu uticalo na to se nađe u TOP 5 poteza.

Među najboljih pet poteza FIBA Lige šampiona, zabeleženih na mečevima koji su odigrani u sredu, pored poena Stefana Birčevića nalaze se i dve akcije sa meča koji je Vareze dobio u šok završnici a u kojima je učestvovao Aleksa Avramović.

Više o tome kakvu je partiju Aleksa Avramović prikazao u trijumfu Varezea nad Asvelom mogli ste da čitate OVDE, a pogledajte i najboljih pet poteza FIBA Lige šampiona sa mečeva odigranih u sredu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke