LŠ - Bešiktaš trojkom Vimsa do pete u nizu, evo gde je sada Partizan

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 15.11.2016.
22:36
Izvor: Sportske.net

Nakon drugog poraza u FIBA Ligi šampiona Partizan zauzima treće mesto na tabeli Grupe E i tu će ostati bez obzira na ishod sutrašnjeg meča u Ludvigsburgu. Bešiktaš bio na pragu prvog poraza ali je "preživeo" gostovanje u Sasariju.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Poslednja utakmica 5. kola FIBA Lige šampiona u okviru Grupe E biće odigrana u sredu kada će Ludvigsburg ugostiti atinski AEK u "MHP Areni".

Večeras su na programu bile tri utakmice u Partizanovoj grupi, a verujemo da ste već čitali o tome kako su crno-beli doživeli poraz od poslednjeplasirane ekipe na tabeli.

Nakon poraza od ekipe Šarlroa tim Aleksandra Džikića zauzima treće mesto na tabeli sa skorom 3-2 i tu će ostati bez obzira na ishod sutrašnjeg duela AEK-a i Ludvigsburga.

Zelena Gora je ranije danas deklasirala Solnok (83:63) i tako stigla do druge pobede u grupi, dok je Bešiktaš bio na pragu poraza od Dinamo Sasarija ali je na kraju dobio i petu uzastopnu utakmicu.

Istanbulski crno-beli slavili su na gostovanju rezultatom 75:74 i to zahvaljujući trojki koju je na tri sekunde pre kraja postigao Kajl Vims.


Srpski internacionalac Duško Savanović postigao je 8 poena u porazu Dinamo Sasarija, dok je Vladimir Štimac za nepunih 18 minuta na parketu ubacio 8 poena i tome dodao 4 skoka.

Evo kako izgleda stanje na tabeli nakon večerašnjih utakmica.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Wednesday, 16.11.2016
10:08

У мушкој конкуренцији више него одлично.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Tuesday, 15.11.2016
23:53

Ovi na S nemaju pojma:-D