Lovernj izazvao ''ludnicu'' na Tviteru! A onda mu je Vesterman postavio pitanje na srpskom...

Autor: Darko Mitrović
sreda 24.05.2017.
18:45
Izvor: Sportske.net

Vestermanovo pitanje Lovernju raspalilo maštu ''Grobara''... Predlažu Francuza i za predsednika kluba!

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

O čemu se radi?

Bivši kapiten Partizana, a sada košarkaš NBA ligaša Čikago Bulsa Žofri Lovernj juče je na Tviteru pozvao svoje pratioce da mu na ovoj društvenoj mreži danas postavljaju pitanja, a na ovaj njegov poziv odazvao se i njegov zemljak Leo Vesterman koji mu je pitanje postavio na srpskom jeziku.

''Koje mesto u Beogradu ti se najviše sviđa i zašto? (ja imam ideju)'', napisao je Vesterman i oduševio navijače Partizana koji su ekspresno počeli da reaguju na ove njegove reči.

Naravno, Vestermanovo pitanje izazvalo je najviše pažnje, a prilika je i da pogledamo koja su se još pitanja francuskom reprezentativcu izdvojila kao najzanimljivija.

U prilogu smo, uz Vestermanov tvit, izdvojili i još nekoliko pitanja Žoriju Lovernju. Kao što možete da vidite, među pristalicama crno-belih ima sve više onih koji bi Francuza rado videli na čelu kluba, umesto još uvek aktuelnog Nikole Pekovića o čijem se odlasku ovih dana spekuliše u pojedinim medijima.


-- -- -- -- -- -- --

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 24.05.2017
19:25

Lovernja je jedan sjajan igrac i pre svega covek ... samo takvi mogu i da igraju za INSTITUCIJU ... znate kad bi kod nas igrali neki skorojevici koji kradu pehar ??? pffff . ni pola minuta ...