Loše vesti za Jokića, "vaskrsnuo" Čikago!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 02.04.2017.
09:29
Izvor: Sportske.net

Portland nije propustio zicer protiv Sansa, Čikago dobio Atlantu i sada ima prednost nad Majamijem i Indijanom u trci za doigravanje. Ostali mečevi, rekreacija...

Beta/AP Photo/Steve Dykes
Beta/AP Photo/Steve Dykes

Povezane vesti

Portland je za korak bliže plej-ofu.

Kako se i očekivalo, nisu ispustili zicer, savladali su Feniks u meču u kome su odbrane bile u drugom planu. MekKolum je ubacio 29 poena, Lilard 31, koliko i Devin Buker na drugoj strani.

Sansi već razmišljaju o odmoru, domaćin je, jasno, to iskoristio, ubacio 37 poena u prvoj četvrtini, ovo je njihova šesta pobeda u nizu, sada su na 50% uspešnosti.

Beže Denveru tri pobede, čini se da je plej-of blizu, u ponedeljak iz čeka gostovanje Minesoti, što je u stvari odloženi meč od pre mesec dana.

Minesota i Sakramento su takođe odigrali rekreativni meč, slavili su gosti koje je predvodio Lauson sa 21 poenom i 11 asistencija. "Vukovi" ponovo neće u plej-of, pokušaj Toma Tibodoa da im nametne defanzivnu filozofiju baš i ne uspeva. U Kingsima dobro igra Badi Hild koji je stigao kao deo trejda za Kazinsa, posle početnih problema, sada je ustalio formu, sinoć je izjednačio rekord karijere sa 22 poena.

Ni Bruklin i Orlando nisu imali neki motiv, Netsi su ipak dobili, u finišu sezone su malo popravili utisak, ali ostaju najgori tim lige. Bruk Lopez je ubacio 30 poena, Vučević 27 na drugoj strani, imao je i 11 skokova. Ali, upravo u reketu je domaćin dobio bitku, dali su 72 poena iz reketa, takođe njihova klupa je ukupno ubacila 72 poena, naspram "kolega" iz Orlanda koje su dale 16. Među njima je bio i Hezonja koji se nije upisao za 17 minuta na parketu.

U najzanimljivijoj utakmici večeri, Čikago je slavio protiv Atlante uz 33 poena Džimija Batlera. Lider Bulsa je sa dva bacanja prelomio u finišu, u stvari postigao je poslednjih devet za svoj tim, pa je Čikago uspeo da se izjednači na sedmom mestu sa Majamijem i Indijanom. Sva tri tima imaju skor 37-39, ima samo dva mesta za plej of, ali Bulsi imaju pozitivan skor i sa Hitom i sa Pejsersima. Atlanta ostaje ispred, oni imaju 39 pobeda, šesti su, kasne za Milvokijem jednu utakmicu. Odličan među Bulsima Rondo sa 25 poena, najviše u sezoni i 11 skokova, videćemo hoće li probuđeni "Bikovi" i bez Vejda uspeti da se ušunjaju u plej of.

U El-Ej matineu, prema očekivanju, Klipersi su savladali Lejkerse, o tome više ovde.

Rezultati:

Bruklin - Orlando 121:111
Minesota - Sakramento 117:123
Portland - Feniks 130:117
Čikago - Atlanta 106:104
LA Klipers - LA Lejkers 115:104

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realno nerealan-1
Sunday, 02.04.2017
17:33

za nas(reprezentaciju) je možda i bolje da jokara ne igra plej-of,manje će se umoriti,a treba nam na leto

avatar
AlBeli
Monday, 03.04.2017
15:28

Niko to ne spominje ali ko nam garantuje da će ga pustiti da igra preko leta? Opšte je poznato da se kao najveća Jokićeva mana označavaju njegove fizičke predispozicije na kojima će evidentno morati da radi preko leta i da će biti stavljen pred odluku, reprezentacija ili NBA karijera.